Liste over største stilige herreklærplagg i året

Oct 14, 2022 category

Liste over største stilige herreklærens klær for året
01/08/2019, utgitt av Alanic Global
Motemønstre så vel som Mens Wear Garments -nabolaget går ikke nødvendigvis hånd i hånd. Snarere ofte vil du legge merke til at herreklæravdelingen går tilbake til nøyaktig samme gamle stil som hovedsakelig består av klassikere så vel som risikofrie plaggstykker. Selv om du ønsker å gjøre en modifisering i garderoben din i tillegg til å få til slike klær som er eksperimentelle så vel som trendy.

Populære personlige etikettklærprodusenter har kommet med en spesiell samling du absolutt kan se på. Derfor, sjekket ut på bloggen nedenfor for å forstå mye mer om de forskjellige typer stilige menns klærstykker du kan investere i.

Vårredigering
Blomster så vel som farger er de dominerende elementene i sesongen. Hvis du ønsker å integrere noen lyse farger i hverdagens antrekk, så velg absolutt Technicolor Tees som har et lagdelt vintagemønster.

Når det gjelder sportslig en lysfarget toppslitasje, må du huske å tone ned de komplementære stykkene, spesielt buksene. Når det gjelder skoene, vil det være lurt å holde seg med Converse i uttalelse av uttalelser.
Sommerelsker
Sommeren handler om gylden glød, solnedgangsfarger samt ombre toner. I sannhet kan du til og med leke med jordnære toner som senneps gul murstein rød, Marsala samt til og med skoggrønn. Den aller beste metoden for å rocke en av disse livlige teesene for sommeren er ved å velge en denimbukse som en del av bunnklæren.

Denims fungerer som magi for somrene, da disse gir en tradisjonell, men likevel klokt stemning til klærne. Styr bort fra de drattede versjonene, samt velg noe som er tradisjonelt så vel som tidløst.
Høstpalett
Når vi snakker om høst, må det ikke være plass til slitende plaggstykker. Hold deg med nøytrale, men gjør det imidlertid ikke så godt. En beige tee med hvitt broderi langs hemline er flott. Sammen med det er svarte chinos noe som vil fungere helt fint.

Bortsett fra det, opphold for yttertøyet med bombefly eller til og med hettegensere som er i rike farger på kullgrå eller til og med midnattblå. Velg slike nøytrale farger som kan lages uten å få antrekket ditt til å se ut som en katastrofe.

Vinterverlighet
Kom vinter, alle av oss har en tendens til å pakke sammen i flere plagglag. I dette tilfellet har tee en tendens til å bli skjult i plaggstykkene. Derfor, den aller beste metoden du kan fremheve den, er ved å velge en mørk mønstrede tee -skjorter så vel som nøytral lys -tonet jakke. Du kan til og med tville fargen på tee -skjortene med buksene for å produsere en fremtredende silhuett.

For skoene vil det være tilrådelig å velge et par vintage brune støvler for å totalt utseendet.
Alle årstider
Hvis det er en metode du kan bruke en tee -skjorter antrekk hele året, må den absolutt være en lag med en denimjakke. For buksene kan du enten velge noe i denim eller bo med Chinos for å totalere utseendet. En antrekk som stammer ut en balansert fargekombinasjon vil fungere helt fint hele året. Ikke leke med mange farger som trioskygge ville være nok.

Forhandlere som ønsker å inkludere grossistklær i mennen i butikken sin, kan komme i kontakt med en av de fremtredende leverandørene i bransjen. Alt du krever å gjøre er å søke med den spesielle samlingen, samt spesifisere bulkbehovet til assistentteamet. Velg de nødvendige brikkene i tillegg til å spesifisere bulkbehovet til assistentteamet.

Tagger:
Mens plagg USA
Mens grossistklær
Mens grossistklær USA
Privat etikettklær
Produsenter av private etiketter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *