Secret Lives of kjoler # 15

Apr 13, 2022 category

Den litt olje lyset ble takrenner, samt hennes glass holdt en snev av is, samt et cocktailbær stammen. Hun hadde sittet der så lenge jeg hadde hørt ham på piano stykket “Røyk blir In Your Eyes” tre ganger; han ikke virkelig har den enorme repertoar. Kelneren hadde blitt vinket av så mange ganger at han hadde gitt opp å komme med i det hele tatt.

Jeg forstår ikke hva hun ser på, men når han satte seg det skremte henne. Jeg følte hennes rykke i stolen.

“Har du vært her lenge?” spurte han. Det kan ha hørtes mener, men han ikke støy mener.

“En stund.” Hun smilte til ham, av gammel vane. Det neste ordet ble nesten nødvendig ut av munnen hennes. “Billy?”

“Du forstår at du bør ikke forvente en fyr med et guttenavn for å være ansvarlig,” sa han. “Det var en fyr i fra ut av byen, samt noe om et pokerspill.”

Jeg følte skuldrene synke, litt. Det var ikke nok til å se, bare for å føle.

“Jeg vil opplyse han sendte sine unnskyldninger, men du ville forstå jeg lå.” Han gjorde litt halv-grimase, halvskuldertrekning.

Hun squared hennes glass på bar serviett. “Takk for at du kom med,” sa hun. Hun strakte seg etter henne svart satin tak fra setet ved siden av henne.

“Hei,” sa han, litt også raskt. “Det er fortsatt tidlig.” Han så seg rundt i nesten tom stue. Det var ett par dans. Piano spiller så lei.

Hun ville ikke si noe.

“En dans,” sa han.

“Jeg må virkelig …” Noe i sin avtale med stoppet henne, tror jeg. Han dukket opp som en fyr det ville bli tøft å være respektløst overfor. “Jada. En dans.”

Jeg forsto ikke sangen, men dette sent, det gjorde ikke virkelig betyr noe. De flyttet ut på gulvet, der det andre paret hadde gitt opp påskudd av trinn samt var bare i en shuffling omfavnelse.

De danset godt sammen. Ikke i en prangende, cruise-skip måte, men en komfortabel måte. De passer. Armen strammet rundt livet hennes.

“Neal,” sa hun. Hun stivnet.

“En av disse dansene,” sa han. “Eller kanskje på en av disse piknik du har med deg, samt to plater samt maur. Eller på nyttårsaften, når du står alene når kula synker. Right? Someday?”

“Jeg kan ikke oppgi en dag.” Hun pustet ut. Det var nesten et sukk.

“Jeg kan si en dag. Jeg kan si i dag. Jeg kan si alltid.”

For et øyeblikk der trodde jeg at hun skulle slappe av, skritt bedre for ham. Jeg trodde jeg kunne føle hennes tenker på det, holder pusten, hennes arm over sin carry samt hånden mot nakken, bare ligger der; det føltes som det var noe elektrisk, som summingen av en motor.

“Hvem er denne making tid med min jente?” Det var en altfor høy røst, så vel som i tillegg mye aftershave, samt da hun ble spunnet rundt. Neal sto av seg selv, samt at hun ble holdt fast av andre våpen.

“Bare å holde henne underholdt.” Stemmen hans var nesten lys.

“Neste gang, litt bror, forsøk kort triks”, sa Billy. “Howzabout en drink?” Pusten luktet som om han hadde hatt noen allerede.

“Jeg tror jeg skal ringe det en natt,” Neal sagt, men han ikke gå bort fra dansegulvet ideelle unna, men sto ute som Billy styrte henne tilbake til stolen. to drinker ventet på bordet.

Hun la Billy trekke ut stolen, samt hun satte seg i det, men hun ikke fikk se på ansiktet hans. Jeg tror hun nyter Neal gå ut døren.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Hemmelige liv til kjoler vol. 8 september 13, 2006
Trikset Histories av kjoler, pt. 1December 27, 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *