Dokumentarisk bevis

Mar 29, 2022 Uncategorized

Jeg trodde ikke at jeg hadde et bilde av den aller første kjolen jeg noensinne har gjort, men jeg gjør det. Det eneste er, jeg bruker det ikke.

Det er meg til høyre, i full nerd ectasy, clutching the ribbons jeg vant på NJCL Forum i 1986. Jeg forstår ikke om det var året jeg fikk en aller første i setninger, så vel som motto, eller hvis det var året jeg fikk åttende i latin grammatikk ved julen-treing scantron boblene, eller hvis det var året jeg fikk åttende i jenter ‘shottrapp av det grunnleggende hensiktsmessige av det å være bare åtte konkurrenter i jenters shottrapp, men det virker imidlertid ikke Hage: Jeg var veldig glad for å være der. Kan du ikke fortelle?

Jeg bruker kjolen min mamma produserte meg (mens jeg likte henne, gjør det, så jeg kan oppdage nøyaktig hvordan man skal sy). Det var ekstremt lang, nesten ankel-lengde, så vel som laget av spedbarnsbomull med rosa rosebuds på det, så vel som jeg aldri hadde likt en kjole i mitt liv Metoden jeg likte den kjolen. Selv Keith Morgan (som gjorde homeroom “interessant”) kunngjør at det fikk meg til å vente på (og spør meg, gjentatte ganger, hvem pappa var) kunne ikke drepe min som den kjole.

Min kompis N. bruker kjolen jeg laget. Hun hadde ikke pakket en kjole for dansen, så jeg lånte henne min. Det var nesten nøyaktig samme mønster som Rosebud-kjolen, men med mye mer scooped hals, så vel som kortere. Hvorfor jeg ikke lånte henne lenger, som hun var så mye høyere enn jeg var, jeg vet ikke. Jeg er sikker på at jeg hadde en god grunn på den tiden.

Det er rart å se den embryoniske Erin-stilen i dette bildet, for å se hva som er akkurat det samme, så vel som hva som er annerledes. Jeg bærer alltid brillene mine nå (jeg har alltid brukt kontakter da). Jeg har ikke lenger braces, heldigvis, så vel som jeg ikke har vært tanet, vurderer at jeg sluttet å bo i Florida. Jeg bærer fortsatt hoop øredobber (mindre). Jeg er fortsatt forbruket med swatch klokker, så vel som jeg fortsatt har den Paisley en. Jeg tror at hvis jeg kanskje oppdager at Fine Infant Rosebud-print bomull igjen, ville jeg mest sannsynlig gjøre en ekstra kjole ut av det.

Og i situasjonen lurer du på, vi hadde en fantastisk tid på dansen.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Så hva? 10. desember 2008 Med 143 kommentarer
Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007
Bokanmeldelse: Trappings: Stories of Women, Power, samt ClothingJanuary 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *