Best of Grammy’s 2012 Fashion

Nov 24, 2021 category

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Mens Awards viser, er det bra, så vel også vi forstår den ekte grunnen til at du alle tune i: mote! I tillegg til oh, hvilke strålende mote musikere bringer oss. Trendy farge, utskrift samt tekstur kan alle gjøre en kropp bra, men ingenting ser ut som fasjonabelt ut på en hvilken som helst type rødt teppe enn en kunstner kledd for deres form og eiendeler.

Denne publiseringen kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Den beste mote av 2012 Grammy Awards

Rihanna kanaliserer hennes indre disco-diva i denne slinky, Giorgio Armani-kjolen med dyp-V så vel som spalt. Metalliske tilbehør samt bohemske smykker er det perfekte tillegget til studioet 54 hommage.

Hillary Scott gjør kvinne antebellum stolt i denne aubergine, ombre ‘stroppeløs. Monique Lhuillier draper sangeren på alle de riktige stedene, så vel som Strappy Giuseppe Zanotti Heels legger til en uventet wow-faktor for å balansere den fantastiske, så vel som enkle utseende.

Kelly Rowland stunner i dette slanke Alberta Ferretti Applique-nummeret. Blush Coloring ser nydelig ut mot hennes hudtone, så vel som den ugjennomsiktige dekolletagen er et godt eksempel på nøyaktig hvordan man gjør stilig sex appell.

Kimberly Perry of the Band Perry ser parisisk chic i Moschino. Hennes rotete updo parer helt med den myke tyllen, så vel som delikat gnist, og bringer en uformell så vel som engelske utseende til sfære kjolen.

Kelly Osbourne viser seg gal, fargerikt hår trenger ikke å bety en automatisk motefeil. Punk Wunderkinden slått fullvoksne fashionista lyser i en metallisk, en-skulder Tony Ward som fremhever hennes kurver samt klamrer seg til sine eiendeler.

Grammy er den perfekte tiden for å ha litt moro på den røde løperen, så vel som ingen gjorde så mye bedre enn Lily Aldridge. Flytende nedover det røde løperen i denne store floral-utskriften av Gucci, viste Lily hennes spedbarnstump i en flytende Maxi-kjole som var den perfekte nikket til vårens dristige farge, samt utskriftstrender.

Den neo-soul sanger ser vintage-fab i hennes gulvlengde Giorgio Armani. Den tre fjerdedelte ermet, beltet midje kjole er fantastisk på hennes form, så vel som har akkurat den rette mengden gnisten for å unngå å ta bort adeles feilfrie ansikt.

Jenter har ikke all mote moro. Indie Sensation Foster Folket rocket den røde teppet i Mix-and-Match-passende som representerer sin Laidback California Great Vibe.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *