Yogaklærtrendene lager overskrifter i den globale motescenen

Aug 15, 2022 Uncategorized

Yoga -klærtrendene skaper overskrifter i den globale motescenen
01/06/2018, postet av Alanic Global
Nye motetrender blomstrer i yogaens verden og skaper overskrifter i Activewear -markedet. Yogaentusiaster kan fordype seg i den glamorøse verdenen av aktivt klær og prøve ut de mest utfordrende, men likevel komfortable og stilige kondisjonsklærne for å forbedre ytelsen. De dristige fargene, funky avlingstoppene, lett-breezy svette, som skjer designdetaljer, loungewear og preppy mønstre skaper raseri.
Produksjonsmerkene og designhusene viser frem et friskt utvalg av yogaklær som garanterer den fantastiske sammenslåingen av stil og komfort. De hotteste motetrendene for yogafreaks kommer i form av stroppende sportsbh, til balletiske bodysuits, og gir dem uendelige alternativer for å prøve ut et bredt utvalg av stiluttalelser til trening med bekvemmelighet.

Leter du etter noen av de mest fantastiske yogaklærtrendene og antrekkene i år? Her er noen av dem å prøve ut, brakt frem av de anerkjente grossistyogaklærprodusentene.
Den sexy stroppy yoga -bh -ene
Kvinner kan tenke på å gå på yogakursene uten sports -bh, og de har også kommet ut for å være fantastiske mote -stifter. De er laget av designerne for å garantere uttalelser i hotteste stil også, og derfor blir de gjennomsnittlige yogabrasene oppdatert med mer oomph gjennom stroppende intrikate detaljer. Inspirert av Harness Lingerie, er disse bhene utstyrt med flerlinje skulderstropper, stroppy tverrback og på tvers av kroppsband og andre funksjoner. Du kan bruke dem bare med yogabukser eller shorts, uten å bruke en tee over dem.

De beskårne innpakningstoppene
For sommerdagene kan du øve yoga i den beskjære figuren smigrende innpakningstoppene og tees. De avslører til en viss grad, men gir kroppen din den nødvendige stilen og støtten. Innpakningstoppene kan også bæres med biter av denim for athleisure -utseende, og du kan prøve mange alternativer, fra pasteller til trykte fargevalg.
Høye midje bell-bottom yogabukser
Et stilig Yogis skap må ha yogabukse med høy midje, men i år sørger du for at du spruter inn i høye midjeklokkebunnene. For den fantastiske 80-tallsfølelsen kan du enkelt bruke dem med midriff-barende avlingstopper og se vintage ut. Du kan også legge til mer sexappell til yoga -antrekket når du parer dem med de nedlagte armhullsvester og ryggløse topper.

Yogapllassene i ett stykke
Vil du ha en smigrende silhuett når du strekker deg etter yogaposisjonene? Gå for yogapllassene med ett stykke, som leotarder, unitards og bodysuits. De er svært strekkbare og komfortable, og kan også bæres med andre kolleger, som benvarmere, eller cardigans. Prøv ut både tidløse og klassiske eller moderne utseende i disse yogastikkklærne i ett stykke.
Intrikate utskjærte detaljer
Det være seg de helt ryggløse yoga-toppene eller de mesh-detaljerte leggingsene, den utskårne yogarergarden er i mani i år. Du kan bruke disse på yogaøktene, og også for fester i helgene. De utskårne detaljerte toppene og buksene kan bæres med slouchy og løstmonterte klesalternativer for å få en skikkelig balanse i silhuetten.

Alanic Global · Gjør håndklekolleksjonen din til en fantastisk fargepalett
Den bohemske palazzo -buksene
Du kan definitivt ta en pause fra de vanlige yogabuksene og leggingsene og erstatte dem med de flytende og enkle å slemme palazzo-buksene laget av de ledende yogabukseprodusentene. Bruk disse bedårende, komfortable og super trendy palazzo yogabuksene med de enkeltfargede beskjærte tankene og lag noen av de morsomste yogastil -uttalelsene, og utstråler bohemske vibber.

Tagger:
Treningsklær
Yogaklær
Yogaklærprodusenter
Yogabukseprodusenter
Yoga slitasjeprodusenter

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *