Oxfords i Oxford

Jun 18, 2022 Uncategorized

Fotografi av Melanie Riccardi

Sko: c/o Johnston & Murphy | Jakke: c/o Johnston & Murphy | Bukser: Teori | Skjorte: Brooks Brothers | Halskjede: C/o Gorjana | Solbriller: c/o Warby Parker | Armbånd: C/o Brandy Pham | Lip: Bobbi Brown

Siden jeg ankommer i dag i byen Oxford for å besøke min lille bro som studerer ved University of Oxford, tenkte jeg at det bare ville være aktuelt å inneholde dette strålende par tålmodig (se hva jeg gjorde der?) Ging-Tastic Oxfords.

Jeg er en elsker av Oxfords i i utgangspunktet alle former. Skoene, skjortene, byene, universitetene (er det mer enn ett?) Men jeg må si at dette paret av Johnston & Murphy Deena Wingtip Oxfords er muligens den søteste (og mest komfortable) formen av Oxford I har noen gang sett.

Jeg må innrømme, noen ganger sliter jeg med Gingham. Det kan se for landspiknik ut for meg i mange former, men på en eller annen måte er innsetting av Gingham Print på denne patentvingetisen bare på en mesterlig urban-meets-collegiate-and-ikke-i-en-bad slags måte.

Det er heller ingenting som en god uttalelsessko for å gjøre resten av antrekket til en lek. Apropos Breeze, denne semsket jakke foran, også av Johnston & Murphy, er den regjerende dronningen av vårlagsstykker i skapet mitt. Det følger med alt, kan være kledd ut, kledd ned og med den vakre draperte fronten kan det få de enkleste ensemblene til å se uanstrengt og utsøkt “satt sammen.”

De Oxfords skjønt …

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Kompensasjon for dette innlegget ble gitt av Johnston & Murphy via AOL Media. Meningene som er uttrykt her er forfatteren og er ikke indikasjon på meningene eller stillingene til Johnston & Murphy eller AOL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *