Hundre kjoler: Dag 50

Mar 25, 2022 category

Husk Tetris-kjole? I tilfelle du ikke husker … Tilbake i 2006 bemerket jeg idly at en dag ville jeg gjerne ha tetris stoff, slik at jeg kunne lage en grense-print tetris kjole. Da, i 2009, den ekstremt kjempebra (og kule) Jenny på kronisk uncool gjorde noe tetris stoff med spoonflower. Noen måneder senere … Denne kjolen skjedde.

Jeg burde virkelig gå sjekke hvor mange som finner bloggen min etter googling “Tetris kjole”, burde jeg ikke? Det er fortsatt en av kjolene jeg får mest mulig e-poster om. (Jeg hadde det for å gi en kort snakk på Web 2.0-toppmøtet.)

Her er en nærmere titt på de svært 80-tallsblå frontfasene:

Her er ryggen … Jeg fikk nesten ikke det gule grønne stykket for å rydde midtbakken.

Dette mønsteret er Vogue 9670, som jeg har gjort ganske mange ganger. Her er Side Glidelås:

De lyse blå lommene:

Og selvfølgelig, den viktigste delen – grensen.

Jeg bærer ikke dette så mye lenger, fordi stoffet ikke var helt colorfast … det er fading på skjørtet:

Og på bodice:

Og spesielt på den fremre midje sømmen:

Nå når jeg kjøper digitalt trykt stoff, vasker jeg det først med denne fargefiksende ting fra Dharma (det er ekstremt giftig og har en super skummelt etikett, men det fungerer …) og jeg har ikke hatt så mange problemer med fading siden du prøver å prøve dette trikset. (Jeg gjør ikke en separat soak, bare kjører den gjennom vanlig vask ser ut til å gjøre trikset.)

Jeg savner å ha på seg denne kjolen, men fordi det alltid får en god reaksjon (og stående tilbud om demonstrasjoner av kjærlighet, virker det synes). Er det noen som ikke elsker Tetris?

(Og … Vi er halvveis gjort med hundre kjoler-for-hundre kjoler! Hvis du bare blir med oss, vennligst sjekk ut koblingene til boken her.)

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

De hundre kjoler: Dag 51uly 23, 2013in “100Dresses”
Op-art etter mitt eget hjerte.August 21, 2006
Endelig: Tetris kjole! 22. oktober 2009 Med 108 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *