Boot Up

Jul 31, 2022 category

Booties: Louise et CIE | Skjørt: Michael Kors | Skjorte: Halogen | Jakke: Klesvask av Shelli Segal (ser ut som den nettopp utsolgt … Heldigvis er det fantastiske lignende versjoner her, her og her!) | ØRINGER: C/O BAUBLEBAR | Polish: Essie (Vanity Fairest)

Hvis du begynner å tenke på høstshopping, er støvler sannsynligvis øverst på listen din … eller i det minste burde de være det. Jeg har nylig knagget disse skjønnhetene (også sett i dette innlegget) på Nordstrom og har brukt dem mye siden jeg åpnet boksen for to uker siden. De er faktisk superkomfortable, til tross for at keep-toe-støvler av en eller annen grunn vanligvis har en tendens til å være ganske ukomfortable for meg. Dette har å gjøre med (a) det faktum at det faktiske ordet “bootie” (bare når man refererer til ovennevnte fottøy som fremdeles er for reduserende til å oppnå fullverdig “boot” -status), gjør meg uforklarlig ubehagelig; og (b) den triste virkeligheten som handlingen med å gå i nevnte fottøy i nærheten (spesielt av Peep-toe-sorten) gjør vanligvis vondt som woah. Imidlertid er dette paret virkelig så behagelig at jeg nylig hadde dem på et møte etter flyging i London-som er enestående siden jeg generelt nekter å bruke noe som ligner på hæler i den umiddelbare kjølvannet av deboarding-fly (les: hovne, jetlagged og sint hangry).

Hvis du er i markedet for et friskt par booties (AGH bare å skrive det gjør meg vondt) eller til og med bare gode oljefaserte støvler for høsten, kan du sjekke Nordstroms nesten-endløse utvalg. Jeg har for tiden en veldig tøff tid med å motstå disse, disse og disse. Nordstrom er i utgangspunktet boot shopping himmelen, som jeg blir stadig mer sikker på vil være årsaken til min bortgang. Død ved overdosering av oppstart. Det er en pinlig måte å gå.

Handle innlegget:

< Halogen Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom >

< Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom NordstromNordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom Nordstrom >

Dette innlegget er sponset av Nordstrom. Alle produktvalg, styling og meninger er mine egne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *