Hva inkluderer amerikanske fotballklær?

Sep 20, 2022 category

Hva inkluderer amerikanske fotballklær?
26/02/2016, postet av Alanic Global
Fotballklær omfatter et bredt spekter av klær som bæres av spillere som inkluderer skjorter, trøyer, bukser og strømper. Det inkluderer også klær som bæres av tilhengere av spillet og fanfare-samfunnet som inkluderer t-skjorter, hatter og topper. Klær som er nødvendig av spillere for sporten med gridiron (amerikansk fotball) vil omfatte:

Jerseys: Fotballtrøyer er kortermet og slitt over polstring for beskyttelse. De er alltid i en enhetlig farge og har navnet og nummeret til spilleren. Det er viktig at trøyene er store nok slik at beskyttelsespolstring kan brukes under den, men burde være stram nok til å tilby en tett passform. Det er vanligvis laget av spandex eller nettmateriale som har fuktighetsevne, slik at uansett temperatur, kan spillerne forbli kjølig, tørre og behagelige.

Amerikanske fotballklær inkluderer også komprimerings-t-skjorter som er slitt under beskyttelsesutstyret, og det kan være kort eller langermet. Disse er laget av pustende materialer og utviklet seg for å få spillerens følelse varm under kalde spillforhold mens de fremdeles tillater fuktighet og lover å ventilere.

Bukser: Fotballbuksene er laget av tettsittende spandexmateriale, og det strekker seg under knenivået. De er utviklet med lommer slik at verneutstyr enkelt kan settes inn. Disse buksene er fargekodet for å matche fargen på teamet og utgjøre en del av uniformen som teamet er anerkjent.
Strømpe: For profesjonell lek, må fotballsokker eller strømper være i knelengde, men for spillere som spiller på college, fellesskap eller fotballligaer på videregående skole, er de pålagt å bruke ankel eller over ankel-lengde. Ledende designere og produsenter har utviklet sokker med grundbrytende sømløs teknologi som tilbyr suveren komfort, passer koselig og lar spilleren løpe med større frihet og letthet.

Det er obligatorisk for amatør- eller profesjonelle spillere å bruke de beste amerikanske fotballklærne for komfort og beskyttelse når de er ute på banen. Det beskyttelsesutstyret er også påkrevd for beskyttelse av spillerne under den intense kontakten som oppstår. Hvis du er eier eller trener for et fotballag og ønsker å lage en distinkt uniform for teamet ditt som vil gjøre dem lett å skille seg fra motstanderen, ta kontakt med populære produsenter og grossister og forhøre deg om tilpassede alternativer for de beste resultatene. Du kan få tilpassede amerikanske fotballklær av høyeste kvalitet til engrospriser hvis du legger ut bulk.

Tagger:
Amerikansk fotballklær
Amerikanske fotballklær
Amerikanske fotballklær

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

Merkelapp

Navn*

E -post*

Nettsteds url

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *