10 Beste Karva Chauth Special Designer Sarees for 2022

Nov 10, 2022 category

Farger, tradisjonell iver, kjærlighet og entusiasme – Kavwa Chauth er fylt med alt dette og mye mye mer. Det bringer de ekteparene nærmere, og har både kulturell og sosial betydning.
[Les også: Karva Chauth Mehndi Design]

Ja, det kan være litt tøft Crystal Palace FC Skjorter for den hinduistiske bruden å holde fast fra soloppgang til den tiden månen dukker opp om natten. Men når det er Karva Chauth Special Saree med Solah Singar, blir faste på Karwa Chauth desto mer glam.
Hvordan begynte denne festivalen i Karwa Chauth? Det antas at i Mughal -tiden da soldatene pleide å gå på oppdraget sitt for å bekjempe inntrengerne, er det deres hustruer som holdt dette raskt for å be om deres ektemenns sikkerhet. Helt siden den gang har tradisjonen fulgt, noe som gjør den til en av de mest respekterte festivalene i den hinduistiske kalenderen.
[Les også: fargerike saree design]

Designer Sarees for Karva Chauth
Det ene vanlige klærne hver gift kvinne har på seg på Karva Chauth er en chunni. Men det er designeren Sarees for Karva Chauth som stjeler rampelyset.

[Les også: Alt du trenger å vite om designer Sarees]
Karwa Chauth Special Saree finnes vanligvis i lyse oransje, rosa og røde farger. Og ornamenter og kostymeutstyr som er slitt, kan være hva som helst mellom bindi, tika, armbånd, øreringer, nesepinne, neglesmaling, etc.

Rødt er den viktigste fargen som gifte kvinner har på seg denne dagen, noe som betyr renhet og kyskhet. Men bortsett fra Karwa Chauth Special Saree, kan bandasjen variere mellom lehengas og ghagras til sarees og halvsareer til anarkali dresser-omtrent alt som får deg til å se fantastisk og fantastisk ut denne dagen.

Hvis du vil prøve noe annerledes denne Karwa Chauth, kan du få din tradisjonelle saree til å se litt trendy ut. Don et rosa mauve nett saree pyntet med stein, og blomsterbroderiarbeid og par det med en enkel choker. Dette vil gi deg et elegant og tradisjonelt utseende.
2. Kalender Kvinners Banarasi Jacquard Soft Saree

Hvis du vil holde utseendet enkelt og prøve noe ut av boksen, så gå til Bollywood-stil Banarasi White Saree. Par den med en fantastisk kundan choker og en designer fullermet bluse og la verden gå ga-ga.
3. Yashika Women’s Georgette Saree

Å ha en Georgette Saree og flaunting den som en Bollywood -skuespillerinne har vært en drøm for hver kvinne på et tidspunkt. Prøv å style en rød eller oransje georgette saree med et enkelt speil- og perlearbeidsgrense, og en tung designerbluse ville være et elegant valg for det festlige utseendet.
4. Sarvadarshi Fashion Women’s Barfi Silk Saree

Et tungt to-skyggete broderi steinverk saree er et nygifte brudes Tunisias herrelandslag i fotball Skjorter utseende. Fargeskyggen kombinert med blå-turkis eller rød-oransje vil være et fantastisk alternativ å prøve denne Karwa Chauth.
5. SL Benfica Skjorter Glory Sarees Women’s Kanchipuram Art Silk Saree

Et rødfarget Kanchipuram er en eviggrønn trend som gir deg et klassisk brudeutseende og bør legges til garderoben din.
6. Sourbh bomullsblanding trykt saree

For et enkelt utseende er en enkel dual-tonet grønn bomullsblanding saree med Golden Zari et fantastisk alternativ å prøve denne Karwa Chauth. Prøv å sammenkoble det med et langt nakkestykke, og et enkelt par øreringer vil fullføre utseendet ditt.
7. Anni -designer Chiffon pyntet saree

Hvis du vil få et fantastisk saree -utseende, men ikke har tid til å gjøre deg klar, kan du prøve en enkel rød chiffon saree med en gylden designerbluse. Å sammenkoble det med et stykke enkle smykker vil være fantastisk for enhver anledning.
8. Barkiya Creation Women’s Net Saree

For et bilde-perfekt utseende, kan du prøve å donere en blåfarget tung broderi-perle og kutte arbeidsgrensen saree og par den med et stykke enkle smykker. Å bruke mild sminke vil gi et perfekt utseende for festivalen.
Bollywood er den siste som fanger skjønnheten i denne indiske festivalen. Husk den sprudlende og sprudlende kajol-faste for den dapper-utseende Shah Rukh Khan i Kabhi Khushi Khabhi Gham eller for den saken Aishwarya Rai Bachchan faste for Ajay Devgan i Hum Dil de Chuke Sanam. Slike filmatiske skudd påvirket ytterligere troen og tilliten til denne indiske tradisjonen til Karwa Chauth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *