Karrierehikke

Nov 24, 2022 category

Jeg har fått noen få forespørsler i det siste om å adressere “karrierehikke” – nøyaktig hvordan jeg kan tilby med å mislykkes i baren, være ukomfortabel med kolleger, gjøre en stor feil – så vel som jeg tror dette er en fantastisk spørsmål. Så: La oss diskutere. For min 0,02 dollar tror jeg at du er det største hinderet å komme over etter en karrierehikk. Du kan oppgi det rette i øyeblikket så vel som etter faktum, så vel som kolleger enten aksepterer deg eller de ikke gjør det – men frem til du tilgir deg selv vil du aldri være på toppen av spillet ditt igjen. Jeg husker en tid i min karriere da jeg startet en liste over alle skruene jeg hadde laget, svak eller på annen måte. Som i et Excel -regneark (fordi det er akkurat slik jeg ruller). I tillegg til at du kan sitte der i tillegg til å si objektivt, “Kat, det er sprøtt”, men i det øyeblikket det ga perfekt mening for meg. La oss huske på hva jeg noen gang har gjort galt, i et sortert diagram! (La oss bare oppgi at dette konseptet ikke fungerte for det beste.) Et av sitatene jeg tror på ofte er fra Eleanor Roosevelt: “Du vil ikke bekymre deg så mye om hva andre mener om deg hvis du skjønte nøyaktig hvor sjelden de gjøre.” Jeg tror, ​​for de fleste mennesker forlater feilene dine tankene når problemet blir løst. Hvis noen andre dveler ved en av dine feil, er den fineste metoden for å komme over det å gjøre mye bedre, så vel som å vise forbedring – noe som er vanskelig å gjøre når du fremdeles ber om unnskyldning for så vel som å straffe deg selv for noe i forbi. Et mer fantastisk sitat, denne gangen fra Emerson – jeg har magnettypen på dette foran på kjøleskapet mitt: “Fullfør hver dag og gjøres med det. Du har gjort det du kunne; Noen tabber så vel som absurditeter har sneket seg inn; unnlater å huske dem så snart du kan. I morgen er det en ny dag; Du skal begynne det rolig så vel som med så vel høy ånd å bli beheftet med din gamle tull. ” Lesere, nøyaktig hvordan har du kommet deg over karrierehikke i fortiden? Har du noen gang behandlet noen som hadde en karrierehikk – hvordan påvirket det synspunktet ditt på dem, så vel som nøyaktig hvordan gjenvunnet de dine store nåder? (Har noen form for andre foretrukne sitater for å få deg med grove tider?) PSST: Vi har snakket om Imposter -syndromet før, i tillegg til når lav selvtillit påvirker karrieren din .————
N.B. Disse materielle innleggene er ment å være en kilde til nabolagskommentar til et spesifikt emne, som besøkende kan søke med uten å måtte sile ut mange ikke -relaterte kommentarer. I tillegg til det, selv om vi av programmet ekstremt verdsetter alle kommentarer fra leserne våre, vil vi be deg om å holde kommentarene dine om emnet; ThreadJacks vil bli slettet etter eget skjønn og bekvemmelighet. Takk til deg for din forståelse! Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet markedsføringsprogram designet for å gi et middel for oss å lage kostnader ved å lenke til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *