Slik bruker du en gammel iskrembeholder

Oct 29, 2021 Uncategorized

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

En av de beste tingene med resirkulering er at du aldri trenger å si flott farvel. Ta iskrem, for eksempel. Hvem ønsker å si flott farvel til iskrem?!?! I stedet for å se ned i en tom kartong strikket med brun, så vel som miljøvennlig søthet, se fremover til en fantastisk resirkuleringsmulighet.

Dette er hvordan:

Rengjør den tomme iskrembeholderen, tørk den, så vel som forberede den til gjenbruk. Lagre lokkene. En av de fantastiske tingene med å bruke iskrembeholdere er at de er stabile. Mulighetene for lekeplasser samt barnas rom er uendelige, men her er en god start:

Counter lagring. Linj opp tomme beholdere på kjøkkenområdet ditt (forskjellige smaker tilbyr for et morsomt samtalestykke!) Så vel som fyll med forskjellige fargerike frukter. Tangeriner, epler, persimmons, druer. Skjult vekk i skapene dine, er de mye mer holdbare iskrembeholdere fantastisk for å lagre mel, sukker, maismell og lignende. Bonus: Hvis du bruker iskrembeholdere for å lagre frukten lenge nok, kan hjernen din begynne å trang frukt i stedet for iskrem! Ok … vi kan ikke vise det, men det høres rimelig ut, ikke sant?
Lagre små leker. Bruk barna dine foretrukne smaker for å lagre alle de små diverse lekene i soverommet. Kids Art Supplies (Diverse Crayons, Maling, Paint Pensler, etc)
En planter. Poke noen hull i bunnen av beholderen, fyll den med jord, så vel som et husplant.
Baderomsbeholder. Restroom børster, hår bånd, klipp så vel som mer, dette beholderne gjør en fantastisk bin for å holde toalett tilbehør.
Myntholder. Spare endring? Hvis du holder lokket, kan du til og med kutte en spalte i den for å gjøre det til en iskrembank. Mens du er på det, gjør det til en jobb for barna. Gi dem litt byggepapir, fargestifter, klistremerker samt frimerker slik at de kan dekorere sin iskrembank.

Relaterte lenker: Neste gang du sitter fast inne med barna, sjekk ut Thrifty Funs ideer til håndverk med iskrembeholdere.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *