Ukens artist – tegneseriekunst fra Joshua Kemble

Jun 24, 2022 Uncategorized

Joshua er en frilansillustratør og en prisbelønnet tegneserieskaper. Han ble født i California og har en BA i illustrasjon fra University of Long Beach. Det er her han også er bosatt. Han mottok Xeric Award, han er nominert til en Stumptown Trophee i 2007, og har blitt omtalt i feltets avgjørende publikasjoner som 3 × 3 Illustrasjons årlige og CMYK. Han jobber med en grafisk roman som heter Jacobs leilighet eller leilighet, men han gjør også illustrasjoner for magasiner, t -skjorte design og mange andre ting.
Hans portefølje viser lett sin tilhørighet til tegneseriefigurer og grafikk. Han har lest tegneserier i store deler av livet. Han elsker blanding av bilde og tekst som bygger seg opp til en historie. Det er avgjørende for ham fordi det engasjerer reaksjonen fra leseren mye mer enn andre designmetoder gjør. Bokstaver, blekking og fargelegging er avgjørende for livet hans som illustratør. Fordi han elsket denne estetikken med tegneseriekunst så mye, tilpasset han den til t -skjorte design, og han klarer å lage noen gode verk. Så langt superhelter går, er han en supermanns gutt på hjertet. Og nå er det på tide å bekrefte at all denne ros er berettiget:
Jeg tror ikke på YouVintage Pretensionattack of LiteracyJoshua Kemblevery Day Lifeextraordinary Uløst verktøyet den gyldne DragonNada -surfen Posterposterjoshua Kemblesober MindedHu du virkelig vil høre om itwinner av Xeric Grantshenanigansjoshua Kemble

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *