7 Deilige måter å gjøre din neste Negroni

Aug 22, 2022 Uncategorized

Våre redaktører deler sine favorittoppskrifter

Hvis du elsker klassisk herreklær, er sjansen stor for at du elsker Negroni -cocktailen også. Som god stil er det ingen måte å gjøre en Negroni ordentlig på. Så i ånden av distinkt personlig stil og uttrykk, ba vi redaktørene våre om å dele de beste Negroni -oppskriftene. Vi vet at det vil være minst en du elsker.

Kan hende du også liker:
Alt galt med Stanley Tuccis Negroni -oppskrift
A Classic Reimagined: The White Negroni
Det originale HSS Negroni -innlegget

Gary Harrisons perfekt tidsbestemte negroni

La meg slå en ide om å oppgi at for meg er det ingen eneste ideelle Negroni. Å ha en dyp sittende preferanse for en bestemt oppskrift er ensbetydende med å tilstå at du seriøst vil eie bare en klokke. Jeg ville ikke ha på meg en Cartier -tank mens jeg dykket eller en seamaster til åpningskvelden for en opera. Den ideelle Negroni avhenger også av timing og omstendigheter.

x

15 mange viktig tilbehør for menn

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 51 sekunder

Neste
10 Instant & Easy Men’s Style -oppgraderinger
05:10

Bo
00:00
09:51
09:51

I lys av en solrik ettermiddag, med tilsynelatende ubegrenset mulighet foran meg, og varme smil og mat på vei, velger jeg vanligvis en fersk, kraftig St. John -inspirert Negroni som en skjerper. 1/2 Tanqueray, 3/10 punt e mes, 2/10 Campari og en sitronskall (ikke oransje) for ekstra frisk bitterhet. Serveres i en stor tumbler med mye is.

Etter skumring, full av mat og tilfredshet, med Coltrane og Ellington som spiller på Hi-Fi, rekker jeg alltid noe annet. En av favorittene mine er 1/3 Berry Bros nr. 3 Gin, 1/3 Martini Bitter Riserva Speciale, 1/3 Vermouth (Antica Formula eller Cocchi Vermouth Di Torino avhengig av hva jeg kan spist og om jeg føler meg som vanilje eller mørkt Sjokolade for å toppe den). Pyntet med et dehydrert oransje hjul. Serveres i et DOF -glass med en enkelt kube av klar is (laget av mineralvann).

– Gary Harrison

Drew Chambers’s Four-Ingedient Negroni

1 oz Amass Dry Gin
0,5 oz campano antica vermouth
0,5 oz punt e mes
1 oz contatto bitter

Kombiner ingrediensene ovenfor, rør over isen, server over en klar kube – jeg elsker Wintersmiths isprodusenter – og pynter med en appelsinskall. Jeg opplever at ved å dele Vermouth i disse to delene, begrenser det sødmen og også innlemmer all urbarheten som gjør punt e mes så flott. Jeg vet også at dette er Sacrilege, men jeg synes Contatto er bedre enn Campari. Contatto oppnår det samme som Campari her, men med en oppskrift som praktisk talt er så kompleks som Chartreuse, tilfører den et dybde -nivå som er fantastisk. (Og jeg elsker også at det ikke er noen tilsatt fargelegging.)

Til slutt tror jeg Amass Gin er en av de mest interessante nye gins de siste årene. Det er sitrusnotater som fungerer bra, men også litt røyk og krydder som gir en virkelig fantastisk nippende gin hvis du er interessert. Og selvfølgelig gjør det også en morder Negroni.

– Drew Chambers

BUTIKKEN

Bla gjennom samlingen vår med tilpasset herreklær og tilbehør

UTFORSKE

Casper Lundmoses Negroni Vecchio

1 oz. Beefeater Gin
1 oz. vintage punt e mes
1 oz. Vintage Campari
Tørket oransje skive for pynt

Hvis du følger meg på Instagram, vet du at jeg er en betydelig Negroni -fan. Ville en være en selvrespekt herreklærentusiast hvis jeg ikke var det? Jeg elsker å eksperimentere med ingredienser, proporsjoner og forskjellige varianter – men jeg avviker aldri for langt fra originalen.

Min favoritt er Negroni Vecchio. (Egentlig en 2/3 Negroni Vecchio fordi jeg ikke bruker vintage gin.) I løpet av årene har jeg skjedd på en flaske med Campari fra 1980 -tallet, så vel som en rekke søte vermouths fra samme tid med min personlige favoritt å være punt E mes.

De 30 pluss årene med aldring gir humøret en mye mye mer sammensatt smak. Campari har for eksempel en mye sterkere bitterhet som jeg ganske liker. Og punt e mes har mistet litt av sødmen og tatt på seg en smaksprofil som er mørkere og dypere. Så langt en gin går, velger jeg vanligvis Beefeater, ettersom jeg tror det er en av de høyeste kvalitetene for pengene.

Siden jeg virkelig gleder meg over bitter smak – jeg tar en IPA over en ale hver dag i uken – går jeg vanligvis litt tyngre på Campari sammenlignet med Vermouth. Men når jeg jobber med en Vintage Vermouth, velger jeg alltid den klassiske måling av like deler.

For pynt, enten en frisk skive oransje den “riktige” måten, eller en skive tørket appelsin jeg holder i hjemmebaren. Jeg liker hjemme det gir smak i nesen så vel som til drikken. Mitt øverste forslag – hvis du kommer over en vintage flaske, ikke overgår muligheten – tar det Negroni til et annet nivå.

– Casper Lundmose

Brian Sacawas rike og klassiske negroni

1 oz. Tanqueray London Dry Gin
1 oz. Cocchi Vermouth di Torino
1 oz. Campari
Oransje skive, halvert, for pynt

Jeg er en skapning av vane. Jeg vet hva jeg liker, og når jeg har ringt det inn, rarely endres. Paradoksalt nok, men min smak for en bestemt Negroni -oppskrift ebber og strømmer med sesongen og smaksløkene mine. I tillegg, med så mange muligheter og permutasjoner, føler jeg at jeg ikke å eksperimentere fra tid til annen ville gjøre seg selv en bjørnetjeneste. Imidlertid, når jeg ringer inn en oppskrift, har jeg en tendens til å holde meg til en god stund, og dette er den jeg har favorisert nylig.

La oss snakke om min forrige favoritt, før jeg kommer inn i inn- og utkantene i min nåværende favoritt Negroni -oppskrift. Like deler Beefeater Gin, Martini & Rossi Sweet Vermouth og Campari. En veldig klassisk, ingen tullemetode og hvordan hver Negroni jeg noen gang har hatt i Italia, ble forberedt. Og som mine italienske bartendere, gadd jeg ikke måle noe – øyeeplet hver ingrediens best i glasset, tilsett litt is, rør noen ganger med fingeren og nyt.

Nå, min nåværende favorittoppskrift. Det er absolutt klassisk, men ratcheter et par ting opp et hakk fra det gamle beefeater, Martini, Campari Stand By. Først Tanqueray London Dry. I tillegg til å være et mye kraftigere drikkevann, har det et større bitt og smekk til smaksprofilen, som spiller pent med Campari. Det kontrasterer også utrolig godt med Cocchi Vermouth di Torinos rike smak og tekstur – mye dypere og mye mer sammensatt enn Martini & Rossi.

For denne oppskriften bryter jeg ut blandingsglasset og jiggerne fordi jeg har prøvd å øye på dette et par ganger, jeg kan fortelle deg at presisjon betyr noe her. Rør med is i 30 sekunder, sil i et dobbelt gammeldags glass over en stor isbit, og pynt med en oransje kil.

– Brian Sacawa

Tony Gorgas originale #Menswear Negroni

1 oz. Monkey 47 Gin
1 oz. Punt e mes
1 oz. Campari
1 skive cara cara oransje for pynt

Selv om jeg skal lage en negroni med mange ikke-cucumery gins (Tanqueray er en enestående og lett tilgjengelig en-godt valg, Brian), har jeg nylig lyst på Monkey 47. Det er absolutt kostbart, men den subtile balansen mellom sitrus og urte Merknader kompletterer enhver god vermouth. For meg er Vermouth imidlertid det som gir en Negroni-karakter-og punt e mes er akkurat billetten.

Den er rik og tykk, med en munnfølelse som ligner på god balsamico. Det kan være sirupaktig, men langt fra altfor søtt. Jeg føler at jeg drikker noe betydelig, og det er en enestående følgesvenn til en god ribeye på grillen.

Når det gjelder Campari, har jeg ikke så mye erfaring (eller har lyst til å avskalde for) med vintage godbiter. Få meg noen av de knallrøde tingene fra den lokale brennevinbutikken, og vi er gode til å gå.

Min første Negroni hadde en oransje skive, og det er slik jeg lager dem nå. Jeg vil gjøre en blodoransje hvis jeg kan finne det- men den subtile sødmen til Cara Cara-sorten fungerer veldig bra. De er også en god størrelse for glassvarer.

Kvalitetsis er en ekstremt undervurdert komponent i enhver cocktail. Jeg har ganske bra tappevann i huset mitt, men jeg kjører det gjennom Brita -filteret mitt uansett. Jeg foretrekker også en rund isblokk fremfor en firkantet eller flere terninger. Tregere smelting tilsvarer en mindre vannet drink.

Når det gjelder proporsjoner, er jeg en klassisk like-del fyr. Jeg blander meg sammen i partier og stash den i kjøleskapet mitt. Det er et lite nikk til min avdøde bestefar, hvis partner pleide å holde en krukke av hans “medisin” (en tørr Vo Manhattan) i kjøleskapet, slik at han kunne ha en halv helhet hver ettermiddag. Han bodde til 101, så jeg regner med at det er en god praksis å følge.

– Tony Gorga

Brad Lanphear’s rystet, ikke rørt Negroni

1 oz. Tangueray nr. Ten
1 oz. Martini & Rossi Sweet Vermouth
1 oz. Campari
Appelsinskall for pynt

Jeg liker Negronis ekstra kald, noe som gjør dem så mye mer forfriskende i de varmere månedene. (Imidlertid er det ikke for å antyde at de ikke kan glede seg over året rundt …) Jeg er tilfeldigvis mye mer spesiell om prosessen med å lage Negroni enn drinkens faktiske ingredienser. Så lenge du har Campari, vil enhver god gin og søt vermouth gjøre susen. Jeg har tilfeldigvis Martini & Rossi sammen med Tanqueray nr. Ten på hånden best nå, så la oss velge de.

Det jeg er utrolig spesiell med er isen. Det må være ~ 1 ”kubet is – ingen chips eller halvmåneformet isenhetsis. Du trenger et godt gammeldags isbitbrett, og det er det du burde bruke til alle cocktailer uansett. Hvis du kan finne den av disse metallspakene fra 1960 -tallet som lager ideelle terninger, den typen bestefaren din sannsynligvis har brukt, er du i virksomhet.

Forberedelsen starter med å ta en stor håndfull is og deretter plassere den i en stor metallcocktail shaker. Neste, hell 1 oz. av hver ingrediens over isen. Riste kraftig! Sett deretter en annen, mindre håndfull is i et steinglass. Sil risteren inn i glasset, over isen. Pynt med en appelsinskall for en ekstra smule sitrus og farger. Gleder deg over å være lysende.

– Brad Lanphear

Steven Elliott’s Mezcal Negroni

1 oz. Del Maguey Mezcal
1 oz. Dolin eller Carpano Antica Sweet Vermouth
1 oz. Campari
Appelsinskall for pynt

La oss være ærlige, den klassiske negronenJeg oppskriften er en en som alle selvrespektende cocktail-aficionado burde vite hvordan de skal lage. Selv om jeg aldri vil diskriminere den anerkjente drikken, er sannheten at jeg har blitt litt lei dem. Kanskje det er den konstante avgudsdyrkelsen, eller kanskje er det slik jeg etter noen få for mange føler meg som absolutt død. Damn deg, gin!

Det jeg berømmer om den italienskfødte drikken er dens balanserte 1-1-1-blanding av ånd, bitters og aperitiff. Jeg er ikke noen som holder en fullt utstyrt bar i mitt hjem, så på en vanlig dag, en cocktail med mye mer enn fire ingredienser, passer ikke til stilen min, noe som er en av grunnene til at jeg liker Negronis.

Min favoritt tolkning av Negroni er Mezcal Negroni. Det jeg setter pris på med Mezcal er den røykfylte smaken det gir blandingen. Kombinert med søtheten til vermouth og bitre oransje smak av Campari, er det en lett drikkende cocktail som jeg velger ni ganger av 10.

Jeg liker å bytte opp ting mye og endrer vanligvis ut en eller alle de tre ingrediensene for å få en annen smaksprofil. Bytte ut Campari med Zucca Amaro, endre den søte vermouth eller prøve en ny flaske Mezcal. Hver endring gir en nyanse til Negroni som holder den interessant og morsom.

– Steven Elliott

Din favorittoppskrift?

Chime nedenfor med din beste Negroni -oppskrift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *