Knapp, knapp, hvem har knappen?

Feb 16, 2022 Uncategorized

Hver gang jeg tror jeg har sett hvert jævla mønster som er gjort mellom 1948, så vel som 1963, er jeg overrasket over en annen – så vel som dette er ganske overraskende. Jeg liker kragen som bryter rundt som et tentakel – av programmet det må knyttes ned, ellers ville det spjeldet bæreren uten den minste provokasjonen. Faktisk kan du se at det bare er en faux-knapps lukking (uten knapphull) for å hindre hvilken type type getaway-tomt.

Denne er på eBay (som alltid, klikk på bildet for å slå lenken) så vel som B30. Budgivning starter på $ 9,99. Jeg trodde på å kjøpe det (bare for å holde det ute av sirkulasjonen, så vel som du er trygg, forstår du, da det ikke er min størrelse), men jo mer ser jeg på dette jo mer det (ingen ordspill ment) vokser på meg. Jeg vil gjerne se noen (noen andre) finne en metode for å sy den i striper. Bias striper. Noen opp for utfordringen? Send bilder og / eller roper for å hjelpe til med adressen til høyre.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Jeg savnet blogging mot sexisme! 9. mars 2007
Deco vibe: du kan ha? 21. november 2008 med 36 kommentarer
Her, Kitty Kittymarch 3, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *