Foxdown Tees – Din dose sarkastiske design

Aug 2, 2022 category

Foxdown tees
Hold fast i rumpene dine – Foxdown Tees har offisielt lansert sitt nye merke denne måneden og er klar til å dele sine snarky design med alle som har penger.
Butikken åpnet da illustratøren og designeren Ronan Lynam ønsket å ta steget i å selge skjorter på nettet, men ønsket et sted som ikke ble oversvømmet med 100 millioner Dr. Who designer. Dermed ble Foxdown -tees opprettet. Foxdown-tees tar inspirasjon foran.
Merket er forankret på ideen om at gode design selger skjorter, og gode design kommer fra god tegning. På grunn av dette deler de kontinuerlig kule måter å vise designene sine på, for eksempel hvordan de er laget. Du kan sjekke ut hele prosessen, begynne å fullføre, av en av deres nyeste design ‘Super Nippies’ i spektakulær GIF -form nedenfor. Hurra for teknologi.
Super NippiesFoxdown Tees er USA -basert, men sendes over hele verden og oppdaterer regelmessig butikken deres med nye design. Prisen for de fleste skjorter er $ 19,95-en av de beste tilbudene der ute siden alle t-skjorter er myke amerikanske klær, og de tilbyr en solid samling av lange ermer, tanker, hettegensere, utskrifter og mer.
Så hvis du noen gang har tenkt på deg selv, “Vel jævla – jeg sitter bare her, og alt jeg vil ha er en skjorte med Superman erotisk utsetter Super Nippies”, så smør kjeksene dine, fordi drømmer blir oppfylt! Handle hele samlingen på www.foxdowntees.com og legg litt t-skjortehumor i garderoben din.
Evolusjonær katastrofeoptimism Dette er min bestemte favoritt!
Lord of the Cookiesfinger Holeha! Du forventet ikke dette, var du?
Soaker Squadforce Puttclown Hates Carnivali kan se dette designet som fungerer på alle produkter; Det er noe med klovne tristhet og bitterhet som gjør alt så poetisk og nostalgisk.
Se flere oppdateringer fra Foxdown Tees på Google+ og Pinterest

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *