Birkenstock Fashion Revival: De komfortable sandaler er tilbake

Dec 9, 2021 category

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Denne publiseringen kan bestå av tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Se på venstre side, glimt til høyre. Man ser ned en hektisk fortau eller bygate, så vel som du er bundet til å få et glimt av en alvorlig 90-talls trend. Birkenstocks.

Hater dem eller elsker dem aller første gang, Birks er tilbake, så vel som å få store replay sammen med grunge, boho samt hippie vekkelse som er overskredet URL-nettsteder som Tumblr samt Instagram, samt Irl-steder kystlinje til kyst.

Du er sikker på å se den tradisjonelle Arizona Silhouette rett fra det gamle originale pluss quirky, moderne iterasjoner fra mønster og trickle-down etiketter. Kort sagt, det har aldri vært en mye bedre tid å vise ut din Birkenstock-mote-kunnskapsrike med et par av de uformelle lysbildene.

Birkenstock Mote Tips

Lurer på nøyaktig hvordan du skal jobbe Birkenstocks i garderoben din?

Tenk bekymringsløs. Signaturen Suede Silhouette samt Awesome Cork Footbed Assist avslappet mote entusiaster overflate ut sommeren sesongen samt prep for rustikk høst fremover.
Bruk dem med Loose Denim, en stor culotte, eller til og med en solnedgang.
Den tyske stiftet er en lettvint slip-on for avslappet dager.
Birks er et enkelt alternativ for Festival Wear. De har blitt oppdaget på på Coachella, så vel som andre hip feiringer.

Sandal-og mye mer merkevare gjør et comeback som alle er kapitalisert på. Men merket selv er større enn bare den versjonen du husker. Du kan ha tøfler, thong sandaler, joggesko, slynge ryggen så vel som mer. De kommer i oljert skinn, patentskinn, utskrifter så vel som pewters. Sjekket ut på en titt på Birkenstocks nye allsidighet.

Birkenstock Madrid Slide Sandal, $ 29.95 Nordstrom

Papillio av Birkenstock Curacao Slide Sandal, $ 99.95 Footsmart

Birkenstock Arizona To Band Suede Sandals, $ 125 Macy’s

Birkenstock Gizeh av Papillio, $ 99.95 Zappos

Pyntet så vel som sport stil birks

Hvis den gamle skoleversjonen er litt * også * granola, så vel som ikke heller jive med din futuristiske stil, er det alltid pyntet, så vel som sportsinspirerte alternativer for å passe til din smak.

Fra gjennomskinnelige nyanser til gelé tekstiler, har Sartorial World løp med stilen, så vel som opprettet alle slags alternativer, så vel som spin offs. Juveler? Du kan ha dem. Neon? Det er din for å ta. Plattformer? men selvfølgelig.

Deformerte Flatform sandaler, $ 34.90 permanent 21

Jeffrey Campbell Aurelia lær espadrille sandaler, $ 110 Nasty Gal

Sam & Libby Ashland Piggdekk Sandal, $ 20.98 Target

MUK LUKS Marie Terra Turf sandaler, $ 27,50 Walmart

Enten du har ønsket velkommen eller slått bort Birkenstock-as-fashion-statement i år tidligere, kan denne gangen alle oppdage et par å skli tærne inn i – og akkurat i tide for den siste av sommerens dager.

Expose tærne i flat sandal mønster som er så fint, er det kommet rundt to ganger. samt gitt historien, vil Birkenstocks trolig være en bærebjelke i skap i årene som kommer.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *