Trendantrekk med pin sammenrullet jeans

Oct 5, 2022 Uncategorized

Trendantrekk med pin sammenrullet jeans – hvordan du bruker jeans med sammenrullet eller sammenrullet måte er ikke en ny trend. Selv om ingen treff igjen, er det ingen skade i å ha på seg rullede jeans du fremdeles kan ha på deg når du slapper av. Naturen til de flerårige jeansene, gjør at den kan brukes når som helst.

Det er ingen skade i å prøve denne stilen for en lang helg med familie, venner og par. Denne uformelle, men elegante stilen kan få deg til å se trendy ut uten å se overdrevet ut. Kanskje er jeans og t-t-skjorter de to tingene som mange ikke kan skilles av ordet uformell. Hvis du vil ha tilfeldig stil, ble to ting vanlig først kalt av praktisk talt alle. Men er nå i tråd med utviklingen av moteverdenen, vi vil høre forskjellige svar avhengig av tilfeldig stil. Selv om det fremdeles ikke kan nektes at jeansene vil være favorittvaren gjennom tidene.

Gamle jeans du har kan omdannes til nyere med denne stylingsteknikken. Modellen kan lages jeans rullet opp som, baggy jeans, mager jeans eller rette jeans rullet opp til leggen eller 3/4. Når den er rullet opp, er mye mer egnet når det er sammenkoblet med en T – skjorte og flate sko eller høye hæler.

Hvis du er petite og korte ruller burde være lavere, i kjøp for å gi inntrykk av kroppen som ikke er for korte. Bruken av høye hæler anbefales sterkt at bittesmå kropp forblir proporsjonal og ser lang ut. For de av dere som har store ben og lår, burde du bruke mørke jeans. Mørke farger vil helt sikkert gjøre beina mye mer slanke.

Se også

Sommermote
Supreme Fashion Guide for Women Going On Getaway sommeren 2022

Som kan rulles opp jeans som matcher kombinert med eventuelle moteartikler, alt fra t-skjorter, paljett topper og t-skjorter til blazere for å se litt formelle ut. Bruk av jeans med denne modellen vil være mye mer trendy når den er montert med en stor pose og et mønstret skjerf.

[Su_slider Source = ”Media: 1981,1990,1989,1988,1987,1986,1984,1983,1982 ″ grense =” 9 ″ link = ”vedlegg” bredde = ”440 ″ høyde =” 800 ″]]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *