Marsbunter som feirer våren så vel som fniser

May 15, 2022 category

March -pakker med grafikk for morsomme eller stilige prosjekter
Vel, hei, våren! Det var omtrent forbannet tid vi hadde litt stråle av varmt sollys. Det har vært noe Game of Thrones -type kulde, her i Europa, den siste uken. Så i det minste prøver kalenderen å være mildere med oss. På toppen av det setter ankomsten av den varme sesongen en mye mer optimistisk tone, med mye mer positiv energi.
For å sikre at du er på nøyaktig samme side med meg på det, la meg tilby deg en belønning som kan oppgradere den høye kvaliteten på dine digitale prosjekter. Jeg prøver å foreslå deg noen få spesielle grafiske bunter hver måned, så her er de. To bildebunter, med 2 ekstremt unike stiler.
Den aller første utmerker seg med å være morsom, bedårende så vel som litt skumle. Tshirt Factory Designer Metropolitan Lite stapper alle sine bit -skapninger i en enkelt boks, for bare $ 15. De 92 monstrene ville handle til $ 760, men ikke i vår. Alle illustrasjoner er i AI -format.

Den andre ser ut til å ha blitt unnfanget av våren selv, og fanget naturens søthet så vel som ømhet. Graphicloot scoret et partnerskap med den dyktige Eva Katerina som er en profesjonell akvarellillustratør. Grafikken er interessant så vel som utrolig fleksibel for alle typer hendelser som trenger blomster, dyr, mønstre eller andre vårtemaer. Bunten er betydelig så vel som med rette vil koste deg $ 1.370. Imidlertid fortalte jeg deg at jeg skulle gi deg gode nyheter. Dette er bare $ 16 for 13 mye flere dager.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *