Fashion sy på et budsjett … og walk-away kjole!

Apr 24, 2022 category

Jeg flippet gjennom noen av mine gamle sybøker en stund, og lette etter noe (jeg kan ikke engang huske hva) og ble arrestert av dette bildet, som selvfølgelig er den berømte walk-away-kjolen:

Hvis du ikke kan lese bildeteksten, er det:

Selv en nybegynner kan lage en kjole som denne, vellykket, fra to gamle kjoler. Dette mønsteret er smart, tilpasningsdyktig og enkelt å gjøre siden det bare har noen få stykker.

Boken var mote sy på et budsjett, og jeg må si det er en av de mer hjelpsomme av de gamle titlene som jeg har samlet. Jeg tror fordi det tar en “læring ved å gjøre” tilnærming, som er læringsstilen jeg alltid har favorisert. (Du gjør flere feil, men du lærer mer fra dem!)

De elektroniske kopiene jeg har koblet til ovenfor, på Amazon, er ganske kostbar, men min kopi er merket “$ 1-” på Flyleaf, og jeg er sikker på at jeg har sett dette mange ganger i butikkbutikker og brukt boksalg. Hold øye med på disse stedene, hvis du vil ha det.

Jeg har fortsatt ikke gjort walk-away kjole, meg selv. Jeg fortsetter å lese andres vurderinger og kan ikke bestemme om å prøve det, og i så fall i hvilket stoff … og selvfølgelig, hvor å sette lommene!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Kjole en dagguide til å lære å sy: Del Onefebruary 5, 2008
Moths i Pocketbook [FORSIKTIG: Lang oppføring] 2. juli 2007
Hvordan velge en Sying Machinejanuary 3, 2008With 79 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *