Menns mote: Nøyaktig hvordan du ser tiltalende så vel som ekspert

Aug 22, 2022 Uncategorized

Mote: Nøyaktig hvordan du ser tiltalende så vel som profesjonell
22/08/2021, utgitt av Alanic Global

For noen kan ideene om å være “profesjonelle” så vel som “komfortable” virke motstridende. I den ene enden vil du oppdage herreknapper for menn, ribbet Henley -skjorter, så vel som menns flanellpyjamas, som du aldri ville ha på deg for å jobbe. Skreddersydde jakker, stivelsesholdige bukser, i tillegg til rene t-skjorter er i den andre enden av serien.
Imidlertid trenger kanskje ikke disse forskjellene å være så sterke. Å bruke en knapp-up-skjorte med et par menns denim er en teknikk for å integrere eksperten så vel som det komfortable på en måte som er kompatibel med dagens mye mer sparket bakkjole-krav.
I lang tid har vi sett en økning i populariteten til å bruke denim i ekspertsituasjoner. Denim har hatt et hus i alt, men de mest formelle så vel som tradisjonelle tjenester med tanke på at “tilfeldig fredag” -mønsteret oppsto på 1990 -tallet. Det er nå like vanlig i arbeidsmiljøet som et par menns chinos.
Det er tydelig å se hvorfor så mange eksperter var opptatt av å inkludere denim i arbeidsuke -vaktlisten: ikke bare er denim langvarig så vel som robust, men det er også komfortabelt så vel som naturlig samsvarer med brukerens kropp. Et flott par denim fra Mens Wholesale Garments -leverandører kan endte opp med å være et produkt av plagg som forstår kroppen din mye bedre enn noen type andre, så vel som kan være en konstant god venn fra helger til hverdager så vel som tilbake.
Likevel er ikke alle par denim riktig for arbeidsplassen. Bekymrede jeans, denim i en lys farge eller lettere vask, denim med tilleggsfunksjoner som maling dribler, glidelås eller broderier, samt overdreven tettsittende denim er blant den typen denim å forhindre når du vurderer ekspertklær. Oppsummert vil du velge et par denim så grunnleggende så vel som nøytralt som mulig: et tidløst mørkt klesvask i et direkte kutt vil være egnet for ekspertbruk.
Det må på samme måte gis hensyn til knappen Button-up-skjorten du velger å ha på jeansene dine. Når det gjelder knapper, vil du ha mange flere alternativer, men vi liker konseptet med å matche en Oxford-materialknapp med denim. Tatt i betraktning at Oxford -stoff er et tyngre materiale med mindre glans, kompletterer det denims mye mer uformelle sjarm mens du holder seg polert tilstrekkelig for serviceklær.
Selvfølgelig vil du ikke bruke en knapp-up så vel som et par denim for å jobbe på ubestemt tid. Når værforholdet begynner å avkjøle, vil du få tak i en genser for menn. Denne antrekket ser fantastisk ut med en V-hals eller crewneck-genser.
Bedriftseiere snakker med klesprodusenter i Florida og stedsrekkebestillinger for menns formelle slitasje.
Lydversjon: Klikk her
Tagger:
Klær grossistleverandører i Florida
klesprodusenter i Florida
Klærleverandører i Florida
Florida engros klær
menns klærne leverandører
menn moteklær
menn mote klær produsenter
Menn engros klær
Mens grossistklærleverandører
Mens grossistklærleverandører i Florida
Engrosplagg i Florida

0 0 stemmer
Artikkelvurdering

Logg Inn

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

Merkelapp

Navn*

E -post*

nettsideadresse

0 kommentarer

Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *