Hvordan du ikke kan trene for arbeidsinnkvartering for alvorlige allergier

Dec 21, 2022 Uncategorized

Oppdatering: Vi tror fortsatt dette er en fascinerende diskusjon om hvordan du ikke kan trene for stillinger for alvorlige allergier – det kan også være lurt å sjekke ut våre mange nylige veiledninger Ved forhandlinger om lønn og andre fordeler.
Hvordan-og når-burde du fortelle arbeidsgivere om dine krav til et allergivennlig kontor? Generelt hvordan burde du trene for arbeidsverdighet for alvorlige allergier? Leser J lurer på:
Etter å ha lest den nyeste korte artikkelen din om å håndtere hyppige legeres avtaler, fant jeg mot til å skrive deg. Jeg lider av alvorlige allergier (mat og aerosoler). Jeg har uteksaminert meg fra universitetet (fysikk), litt arbeidserfaring (energivirksomhet) og Tigres UANL Skjorter lagt opp noen økonomistudier, fordi jeg var usikker på å kunne takle en “normal” kontorjobb. Nå tror jeg mye mer på meg selv og søker etter en jobb (rådgivning/energi), men jeg må fortelle min fremtidige arbeidsgiver om mine grenser: 1) Rommene jeg jobber i, skal være helt fri for planter (viktig !). 2) Jeg har kanskje problemer med å jobbe “etter planen” i august og september. (I vårt klima her har jeg slitt med astmaanfall, sirkulasjonsproblemer og utviklet nye allergier de siste 5 årene.) 3) Kontoret burde stort sett være duftfritt. Dette er de “grunnleggende forholdene” som jeg planlegger å informere enhver potensiell arbeidsgiver i det andre intervjuet. Hvordan gjør jeg det best uten å sparke meg ut av spillet umiddelbart?

Hmmmn. Først, J, jeg beklager å høre at du har så alvorlige allergier! Jeg er ikke sikker på at det å komme med en liste over krav er den beste måten å gjøre dette på, men jeg er nysgjerrig på å høre hva leserne sier. Hele brevet minner meg litt om den nylige nyhetshistorien om den kvinnelige akademikken som fikk et tilbud som ble avvist fordi hun var for “krevende” i forespørslene hennes mens hun forhandlet. Det er en måte å gjøre det på – gi arbeidsgiveren din en liste over ting du vil ha gitt etter at du har fått tilbudet i hånden og forhandler. Men noen få notater om situasjonen din, som kan se litt ut som en leksjon i hvordan du ikke kan trene for stillingsboliger:
Kjenn dine rettigheter. Det kan være lurt å snakke med en arbeidsadvokat før du selv starter prosessen, slik at du vet hva rettighetene dine går inn i situasjonen. Dette lovområdet er fremdeles i fluks og kan variere fra staten – en føderal domstol i Iowa bare mente at alvorlige allergier kan dekkes under loven om funksjonshemming. Dette vanlige arbeidsavdelingen om funksjonshemmede rettigheter kan også være verdifullt for deg og informere om hvordan du fortsetter. Hvis allergien din er alvorlig nok til at du tror du vil bli dekket under loven, kan du oppføre deg annerledes enn om du, etter å ha undersøkt den, ikke tror du vil bli dekket. Det kan også være lurt å bli kjent med Astma and Allergy Foundation of America.
Ikke bli for “Grabby” tidlig i intervjuprosessen. Du nevner å fortelle den potensielle arbeidsgiveren din i det andre intervjuet ditt om de “grunnleggende forholdene” du trenger. Jeg er redd for at du vil sparke deg ut av spillet med en gang hvis du gjør det. Jeg vil vente til du har et tilbud før du stiller noen krav.

Vurder hva du kan uten å spørre direkte. For eksempel å be om å se stedet der du vil jobbe er en fornuftig forespørsel, og et som vil tillate deg å se om det er planter der, hvor mange mennesker er på plassen med en gang rundt deg, og så videre.
Omformer samtalen i hodet ditt til mye mer fornuftige (og vanlige) forhandlingsemner. For eksempel: Ekstra getaway -tid, ekstra sykedager eller fleksible arbeidsforhold vil alle ta opp ditt andre poeng om at august og september er fryktelig for deg. På den annen side, å be om et “pass” i 1/6. året, vil sannsynligvis ikke tjene deg så godt.
Innse at ikke alt må “avsløres” eller forhandles. Du bemerker at du kan ha problemer Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter med å jobbe etter planen – jeg er nysgjerrig på hvor mange mennesker vil være enige om at du burde røpe det. Når vi har snakket om dette i situasjoner i det siste – for eksempel kvinner som intervjuer mens de er gravide, eller forventer/prøver å bli gravide snart – kan de føle seg forpliktet til å avsløre at de kan være for syke eller utmattet fra graviditeten til å jobbe normalt timer. Den vanlige visdommen som jeg har sett Arsenal FC Skjorter – og jeg vil gi deg – er å se hvordan det går, og takle problemet når det faktisk skjer. Du skyter deg selv i foten hvis du ikke gjør det. For min 0,02 dollar ville jeg trene for fleksible arbeidsforhold og/eller mye mer sykedager eller getaway -dager, men jeg vil holde det nær brystet mitt for hvorfor jeg forhandler.
Endelig: fokus på hva arbeidsgiverne dine faktisk kan gi deg. Det tredje poenget ditt-et duftfritt kontor-kan være veldig vanskelig for en arbeidsgiver å gi. Å be dem om å sirkulere et avdelingsomfattende notat (eller et notat som er målrettet mot gruppen mennesker som jobber i din nærmeste fysiske nærhet), høres ut som en bedre forhandlingsforespørsel i mitt sinn. I kommentarene til innlegget vårtnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *