Frankrike Gall, et stilikon

Sep 29, 2021 Uncategorized

Frankrike Gall, et stilikon

Skrevet av Aloïs Guinut mandag 22. januar 2018 · 2 kommentarer

7. januar 2018, et sted i en grå landsby nord for Vietnam (med WiFi) logger jeg på sosiale nettverk for å oppdage fransk sekstitallet Darling Singer France Gall har gått bort i sytti. En sanger hvis fantastiske sanger ofte har opplyset mine dyster søndager. Under vietnamesisk drizzle hører jeg på klassene hennes, volumet av min bærbare datamaskin på maksimum, før min kompis Agathe, så vel som jeg gikk karaoke på hennes sanger.

Jeg forstår ikke at du forstår Frankrike Gall. Du har mest sannsynlig hørt så vel som sett andre sekstitallet ikoner som Françoise Hardy eller Jane Birkin mange ganger på nettverkene, men har du lagt merke til Frankrike?

Hennes fantastiske så vel som vittig uskyld gjorde sin stil spesiell så vel som moro. Så mye som hennes tune ble det iconic, så vel som jeg vil herved betale en hyllest til hennes holdning.

Så hva var France Galls stil

Jeg / sekstitallet

1 / Colorful Berets

2 / veloppdragen student

3 / pop farger

4 / prikker

5 / gingham

II / syttitallet

1 / fitte-bow

2 / Hippy kjole

3 / CUTE NERD

III / Og da?

Den varme streiken tørr luft fra åttitallet laget Frankrike Hair Puff, hennes bære utvide så vel som hennes gensere blir fluffy, så nittitallet tørket alt det bort,

Men bildet som er permanent festet til Frankrike, vil bli hennes friske freckled ansikt fra sekstitallet så vel som syttitallet.

Kategori: Blog · Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *