Nytt utseende 6981

Apr 12, 2022 category

Jeg er helt i som med dette skjørtmønsteret (nytt utseende 6981). Her er linjetegningen (jeg viser deg ikke bildetillustrasjonen siden jeg oppdager det som krysser-inducingly hokey):

Jeg vil publisere noen bilder snart av de to skjørtene jeg har laget av dette mønsteret så langt – så vel som jeg er sikker på at de ikke vil være den siste heller. Dette skjørtet er ekstremt komfortabelt, så vel som går sammen som en drøm. søm på topp hastighet jeg satser på at jeg kan få en kutt så vel som syet om et par timer, så vel som det inkluderer å bruke en unnoticeable glidelås (i stedet for rutinen en mønster telefonen krever) samt legge til på sømlommer .

Det er også et virkelig rimelig mønster – du kan få det til under $ 5 – så vel som ekstremt effektive når det gjelder materiell bruk. (Jeg skal gå med min store bin av “biter av materiale så godt å kaste ennå litt lite for en hel kjole”, så vel som se hvilke skjørt jeg kan skje ut av aggregatet yardage.)

Så langt har de jeg har vært i tunge denim, men jeg har heller ikke kjøpt noen Velveten som jeg dør for å sy opp … så vel som dette ville være virkelig søt i lette bomull med den tunge kontrastgrensen. Er jeg lyden obsesset ennå? Det trending at metoden …

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Linktastic Friday: Nyttig Editionmay 30, 2008With 41 kommentarer
Hvordan: Lag en tre-panel skjørt har lommerfebryn 18, 2007
Ti ting jeg skal gjøre akkurat så snart jeg kommer til itdebember 11, 2008 med 64 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *