Det er britiske og pakistanske Designere for siste tur Engagement

Jan 2, 2022 category

The Duchess blandet britisk design med konvensjonelle pakistanske stiler for den endelige engasjement i Pakistan tur.

En rask repetisjon fordi det har vært så lenge mellom innleggene: paret var ventet å tilbringe forrige natt i Islamabad, men deres flyet var ute av stand til å lande på grunn av uvær, og de tilbrakte natten i Lahore. mye mer fra denne hi historien:

Paret bodde på Pearl Continental hotellet over natten etter to avbrutte landinger fra RAF Voyager pilot. British High Commission tjenestemenn var raske til å finne paret et hotellrom, sammen med sine entourage, miljø og sikkerhetsteam og rundt femti journalister – nesten 100 rom totalt.

Etter den skremmende opplevelsen, prins William og Kate privat takket sine RAF piloter og roste kongelige hjelpere og British High Commission tjenestemenn for med en gang å komme opp med en nødsituasjon backup plan. William, 37, også personlig insisterte på at journalister reiser på den kongelige turen, som også var på flyet, kom med dem til hotellet.

Så hertugen og hertuginnen startet dagen med et fly fra Lahore til Islamabad. Nedenfor duoen som de var i ferd med å gå ombord sine fly til Islamabad. (Mer her i vår post på dagen.)

Etter ankomst i Islamabad, dro de til deres engasjement i hæren Canine Center. Nedenfor paret møte valper Salto og Sky.

Etablert i 1952, det offisielle navnet på anlegget er Hæren canine Avl Training Center og skole (ADBTC & S). Fra Simon Perry folk historie:

De kongelige var på hæren Canine Center i Islamabad, som speiler britiske forsvars dyret Training Centre i den engelske Midlands. I et forhold som går tilbake et tiår, har Storbritannia vært å hjelpe Pakistan Counter improvisert eksplosiv innretning program som det tar sikte på å ta på de pågående sikkerhet og sikkerhetsutfordringer i regionen.

Simon rapporterer også at “britiske tropper er for tiden å gi opplæring og veiledning til Pakistans Counter improvisert eksplosiv innretning (CIED) program, som i en del raser og tog bombehunder.” Nedenfor paret med britiske hæren oberstløytnant Colin Whitworth.

Den oberstløytnant har trent personell til å håndtere eksplosiver i årevis. Dette er fra en 2009 Guardian historie:

Ammunisjonen teknisk offiser, som mistet en arm da en bil bombe detonert i Nord-Irland i 1993, sa: “Du kan være den beste trent operatør, og lykken kan bare kjøre ut. Jo flere ting du gjør for hånd, og mye flere enheter du avtale med, får lykken kortere og kortere og kortere.”

Royals sett canine demonstrasjoner.

Folket korte artikkelen også notater som “pakistanske offiserer sier canine programmet har vært en betydelig suksess, finne 19 tonn sprengstoff og 700 hjemmelagde bomber de siste tre årene. Bombe hendelser har falt 30 prosent fordi 2015.” Nedenfor et bilde deles av Daily Mail er Rebecca engelsk.

De har også brukt tid med noen av hundene som er involvert med programmet. Her ser du dem med lab valpene Salto og himmelen igjen.

Det er ingen hemmelighet Cambridges er canine elskere, så dette engasjementet var perfekt for dem.

Salto og himmel blir trent som søkehunder.

The Duchess med en annen hund.

Jeg tror det er Polka, en annen lab.

Hannah Furness rapporterer i sin Telegraph korte artikkelen at “Polka ble født blind i sin beste øye, som instruktører sa hadde ment hans luktesans er mye mer utviklet. Han er den første synshemmede hunden å ha gjennomgått slik opplæring.” Nedenfor hertuginnen spille med Polka.

Paret møtte også to belgiske Malinois hunder, Tutu og Topper. Nedenfor Kate og Tutu.

Hannah Furness Telegraph brikke har mye mer på Tutu og Topper, og bemerker “handlere beskrevet paret, som er brødre, som meget konkurransedyktige hunder som elsker oppmerksomhet. De kjørte rundt en sirkulær agility kurs.”

Kate og William veldig mye så ut som de likte å se demonstrasjoner og møte hundene.

Paret snakker med militært personell.

Etter denne hendelsen, hertugen og hertuginnen på vei til flyplassen for sine flyturen hjem.

Nå for hva Kate hadde på seg for parets endelige Pakistan engasjement.

Hun var i en frakk av Beulah London, merkets Papilio Ull Crepe coat ($ 857).

A-line utforming er konstruert av ull crepe med noe utstående skuldre og silke satin aksenter ved bodice, mansjetter og knapper.

Beulah er fortsatt en favoritt av hertuginnen for både klær og tilbehør. Selskapet fortsetter å gi 10% av overskuddet til organisasjoner som jobber for å utrydde moderne slaveri.

Under pelsen, ser det ut som Kate brakt tilbake kremet hvite bukser av Maheen Khan slitt for møter og en lunsj med politiske ledere på dag to av turen.

Vi så et par nye sko, selv om de så kjent for mange lesere. Kate hadde på seg Xpresso Crossover Flat (£ 195, omtrent $ 255 i dagens valutakurser) av Russell og Bromley. Point-Toe-designen er laget i Italia og har crossover-stroppene og 1/2 “hæl.

Hertuginnen eier skoen i en rødme farge også; De ble slitt med det blå ensemblet av Maheen Khan sett på dag to.

I noen bilder ser Kate iført det jeg tror er det samme Dupatta (Long Scarf) av Maheen Khan vi så tidligere i turen.

En nærmere titt.

Hertuginnen hadde håret sitt ned.

Og brakt tilbake hennes oft-slitte enkle filigree short dråpe øredobber (£ 5, nå utsolgt) av British Retailer Accessorize.

Jeg vil få en avstemning å plukke din favoritt tur ensemble senere denne uken, sammen med en oversikt over artikler som kommenterer Kates tur garderobe.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Også i dag ble en video utgitt med Kate som snakket om de 5 store spørsmålene undersøkelsen. mye mer enn 200 000 mennesker har allerede tatt undersøkelsen; Den siste dagen å gjøre det er den 21.

Videoer:

Den kongelige familiekanalen har om lag 3:30 i dette stykket.

Denne dekningen fra Canadas globale nyheter går ca 1:30.

Pakistans 24 nyheter HD har full avgangsseremoni fra flyplassen.

KOBLING:

En daglig posthistorie er her; En daglig telegraf kort artikkel er her; Et BBC-stykke er her; En Sky News Story er her

Laura Sutcliffe hei! Stykket er her; En by og landshistorie og galleri er her; En kveldsstandardgalleri kan ses her; Et popsugergalleri er her

60Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *