De hundre kjekkene: Dag 87

Feb 13, 2022 Uncategorized

En annen Vogue 9760 … Du begynner å få konseptet om at jeg er ganske mye en binge sysist, ikke sant? Jeg oppdager et mønster, så vel som bare gjør det så vel som over til jeg ikke kan gjøre det til en hvilken som helst type mer.

Jeg har virkelig fått dette materialet i to farger – denne røde / blå, så vel som en brun / maroon / grønn. Jeg gjorde et skjørt fra den brune fargebanen, men jeg tror virkelig jeg kan ha noen av det igjen. Sjekk ut dette igjen jeg tror “hmm, jeg må gå grave det opp …”

Håndteringen med her (jeg husker) er Kona Quilting Cotton:

Her er et mye bedre titt på å matche mønsteret på midten foran sømmen:

Og bodice uten å håndtere vist (aka stealth modus). [Som nå får meg til å komponere en bok som heter “Streath-modus: Triksene for å være stille fasjonable”, så vel som å snakke om alle high-end merker uten synlige etiketter, nøyaktig hvordan å kompensere skreddersydde plagg, etc. etc. ]

Lysfarget glidelås gjør meg glad:

Og baksiden – dette materialet er virkelig lett (og myk, som du ikke kan virkelig se i bildene), slik at ryggen omhandler er ekstremt åpenbar:

Også i hundre kjoler-boken nyheter, takket være Emily på Shell Chic’d for denne flotte anmeldelsen!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

De hundre kjoler: Dag 50july 22, 2013in “100dresses”
Hundre kjoler: dag 30july 2, 2013in “100dresses”
Skirting IsueueMember 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *