Fantastiske vintage børster fra FBrushes

Jul 25, 2022 category

Gratis vintage børster
Needy Jobs trenger alltid det perfekte preget. I dag fant jeg denne flotte samlingen av gratis børster for å legge til vintage eleganse til ethvert prosjekt. Lag fantastiske kunstverk, raskt, i Photoshop med disse utrolige vintage -børstene designet av FBrushes. Dette settet er den perfekte metoden for å legge til dekorative bilder som er detaljerte og forseggjorte i 1920 -tallet Art Deco -styling. Ekstra bitdetaljer gjør at jobber virkelig skinner, og disse børstene kan spare deg for en hel haug med tid ved å gjøre det mulig for deg å raskt lage kunstverk, uten kravet om å trekke individuelle elementer.
Inkludert i Rococo -pakken er 20 årgangsbørster som kan integreres i et uendelig antall metoder for å lage fantastiske kunstverk på få minutter. Du finner utsmykkede søyler, planter, initialer, mosaikker, kranser, dekorasjoner og klokker blant andre. Den ideelle utnyttelsen for denne børstene er både kommersielle og personlige, og du kan bruke dem til å lage postkort, flygeblad, plakater, vintage-stil kunst og design.
Hvis dette er første gang du laster ned Photoshop -børster, krever du å vite at de er utrolig enkle å installere og bruke: Når du laster ned filen, klikker du på .abr -utvidelsen i nedlastingen for å installere. Åpne Photoshop og velg deretter de formene du vil ha fra Clean Choice -kombinasjonen i Photoshop.
Det beste av alt er at denne vintage Brushes -pakken er gratis å laste ned fra FBrushes. Klikk på bildefeltet, så blir du omdirigert til nedlastingssiden til Rococo Pack.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *