Plukke strikker

Mar 6, 2022 category

svart strikke tee skjorter kjole (cashmerette turner)

Så noen få lørdager siden våknet jeg med en brennende ide: Jeg trengte å hacke Cashmerette Turner-kjolen til å ha en seks-gore skjørt med patch-ish lommer.

Hvorfor? Ingen jordisk ide. Hvis det var de som beforetimes, hadde jeg i det minste grunnen til vanlig flytur, men på dette tidspunktet har jeg ikke vært på et fly fordi februar 2020. ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ €

Dette er mitt andre skudd på Turner-jeg gjorde en bærbar muslin en stund tilbake bare for å sparke dekkene, så å si. Det var så enkelt å sette sammen (og i form så godt, med svært lite justeringer) at jeg trodde “huh, akkurat hvordan kan jeg gjøre dette mye vanskeligere?”

Men selv splittet opp skjørtet, så vel som å legge til pågore lommer kan ikke overkomplisere turneren. Det er en så rask sy-jeg tror jeg brukte mye mer tid svingete strekktråd på spolene, så vel som å huske nøyaktig hvordan jeg skal bruke min tvillingnålkonfigurasjon enn jeg virkelig satte det sammen. Det tok meg sikkert mye mer tid til å spore så vel som hack mønsteret enn det gjorde for å bygge denne kjole!

Dette materialet er tykt (tenk gammeldags Hanes Beefy-T, tyngre enn jersey) strikket bomull med litt lycra eller spandex i den; Den har en god gjenoppretting. (Det var på super salg på Cali-stoffer, så av programmet det ikke tilbys lenger.) Det er noen dra linjer på bildet ovenfor, men det er hovedsakelig siden min kjole type er litt lite nå (det brøt så vel som det er nei Lengre justerbar, eller heller, jeg er mye mer justerbar enn den er, selv om det er over en lengre tidsperiode).

Når jeg gjør dette igjen (og jeg vil mest sannsynlig, hvis jeg kan oppdage det beste materialet … det ville være søtt i en lett sweatshirting som jeg er helt sikker på at jeg allerede har i min stash) Jeg har noen enda flere hacks … Lommer ville være mye bedre hvis de startet litt høyere på den indre kanten, eller jeg kan leke med å ha dem integrert i Gore i stedet for på toppen. Jeg antydet for å styrke sidesømmene langs lommesømmene med noen fjerne elastiske, men jeg løp ut etter livet, så det må vente til jeg kjøper litt mer. Skjørtet kan også forkortes av noen få inches (jeg har ikke noe imot lengre lengde, men jeg krever ikke det, heller ikke).

Den tunge strikket innebærer at det ikke er ekstremt Staticky (min primære klage om Jersey strikket kjoler; Åpenbart har jeg en elektrisk karakter som resulterer i klamrende, sjokkerende strikker), så vel som det henger pent. Det er også ekstremt behagelig (jeg mener, hvorfor ville det ikke være? Det er en stor tee skjorter med lommer!)

Nakkebindingen her er noe strikket bindende jeg hadde det mirakuløst var nøyaktig samme tone

Et mye bedre titt på lommen (og tråden jeg ikke klippet ennå)

Dobbelnålhemmen (jeg stivnet hemmet med strikket smeltbar grensesnitt i 2 “striper)

Jeg føler meg for sent til “syingstrikkene er flott” fest. Jeg har ikke mye tee skjorter, så gateway-jobben med “gjør en tilpasset tee”, aldri tatt øye med meg. Så vel som til nylig, hadde jeg ikke en roterende skjærematte stor nok til mitt skjærebord, så kuttet strikkene var alltid fulle – jeg syntes alltid å trekke dem ut av korn ved kutting med saks. I tillegg til åpenbaringen som er strekkstitching tråd! (Barn, kom inn på min plen, jeg krever å fortelle deg om nøyaktig hvordan jeg utnyttet å måtte blåse bobbiner oppoverbakke, i snøen, begge veier!)

Også, strikkene som tilbys for hussting har fått mye bedre, spesielt for naturfiber snobs som meg. (Jeg husker å gå med materialbutikken som berører strikkene, så vel som å hate den ripe, fet, glatte hånden av det jeg har råd til.) Utskriftene er mye bedre nå også, sa hun, på slutten av en publisering om en vanlig svart kjole.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

I hvilken jeg handler min alderokter 14, 2009 med 37 kommentarer
Sommeren er for StripesMay 15, 2021in “Erin_Sewing”
Det ideelle flyet dressoctober 29, 2017in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *