Det er den tiden igjen …

Mar 6, 2022 category

Tid til å gjøre en veldedighetsdonasjonsstasjon!

Årets veldedighet er kvinner for kvinner internasjonalt. Hvorfor gi til en kvinnelig fokusert veldedighet? Jeg anbefaler på det sterkeste at du sjekker ut den linken – men her er den korte versjonen, fra deres nettsted:

[Kvinner] bærer et uforholdsmessig problem med verdens fattigdom (de representerer 70 prosent av verdens fattige)

Deres evne til å få et anstendig liv er begrenset (de gjør 66 prosent av verdens arbeid og produserer 50 prosent av maten, men de tjener bare 10 prosent av inntektene og eier 1 prosent av eiendommen)

Investering hos kvinner er utilstrekkelige (nyere data viser at bare 3,6% av oversjøisk utviklingshjelp var øremerket for likestilling (UNIFEM). Og for hver dollar av utviklingshjelp, går to cent til jenter (jenteffekt).

Under og etter konflikt er kvinner spesielt utsatt for vold og utnyttelse (ca 70% av dødsfallene i nyere konflikter er kvinner og barn (UNIFEM) og former for vold de opplever, inkluderer tortur, voldtekt, seksuell slaveri, håndhevet prostitusjon og lemlestelse (FN )

Kvinner for kvinner gjør godt arbeid i å prøve å endre alt ovenfor.

Og for å oppmuntre deg til å gi hvis du kan, her er avtalen: de første 15 menneskene å donere i år vil få en byske kopi av de hemmelige livene til kjoler. (Bare send meg en e-post [Erin på Dressaday Dot Com] din kvittering og din postadresse).

http://www.networkforgood.org/pca/badge.swf?badgeid=114975.

Hvis vi når $ 1200 i donasjoner innen 25. desember, vil jeg skrive en ny “hemmelig liv” -historie, som inkluderer de to top-to stemme-getters nedenfor:

http://modpoll.com/poll.js?pid=agdwb2xsmmdvcg0legrqb2xsGlvhlwym&theme=&width=200.
Høres bra? La oss gå!

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hvorfor det er 20 forskjellige størrelser 12s, men ingenting fitsapril 3, 2007
Stumped for en gave? 18. desember 2006
Linktastic Thursday! 19. juni 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *