Archive: December 30, 2022

Pop of Color

Håper uken din startet bra. Starter arbeidsuken med en popfarge i dette tie-midje-skjørtet fullført med stripe-knapp ned skjorte. Det er alltid morsomt å bytte opp en arbeidsstil og legge til litt farge for sommeren.

Hva jeg Spanias herrelandslag i fotball Skjorter har på meg: skjørt (her) // skjorte (her, lik her/her) // veske (her, lignende her) // pumper (her, lignende her, budsjettvennlig River Plate Skjorter her/her) // øreringer her, har Dette her, mer her) // RB Leipzig Skjorter Lipstick “Lady Danger” (her)

Handle utseendet mitt

< >

JavaScript er for øyeblikket deaktivert i denne nettleseren. Reaktiver det for å se dette innholdet.

Du kan også glede deg over:

Hvordan se elegant ut med leggings

Dette er hva du skal bruke denne nye …

Overgangsstifter du trenger nå

Den beste paljettkjolen for nyttår …

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

fornavn

fornavn

fornavn

fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

epostadresse

epostadresse

epostadresse

epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!

Uncategorized

Hvordan du ikke kan trene for arbeidsinnkvartering for alvorlige allergier

Oppdatering: Vi tror fortsatt dette er en fascinerende diskusjon om hvordan du ikke kan trene for stillinger for alvorlige allergier – det kan også være lurt å sjekke ut våre mange nylige veiledninger Ved forhandlinger om lønn og andre fordeler.
Hvordan-og når-burde du fortelle arbeidsgivere om dine krav til et allergivennlig kontor? Generelt hvordan burde du trene for arbeidsverdighet for alvorlige allergier? Leser J lurer på:
Etter å ha lest den nyeste korte artikkelen din om å håndtere hyppige legeres avtaler, fant jeg mot til å skrive deg. Jeg lider av alvorlige allergier (mat og aerosoler). Jeg har uteksaminert meg fra universitetet (fysikk), litt arbeidserfaring (energivirksomhet) og Tigres UANL Skjorter lagt opp noen økonomistudier, fordi jeg var usikker på å kunne takle en “normal” kontorjobb. Nå tror jeg mye mer på meg selv og søker etter en jobb (rådgivning/energi), men jeg må fortelle min fremtidige arbeidsgiver om mine grenser: 1) Rommene jeg jobber i, skal være helt fri for planter (viktig !). 2) Jeg har kanskje problemer med å jobbe “etter planen” i august og september. (I vårt klima her har jeg slitt med astmaanfall, sirkulasjonsproblemer og utviklet nye allergier de siste 5 årene.) 3) Kontoret burde stort sett være duftfritt. Dette er de “grunnleggende forholdene” som jeg planlegger å informere enhver potensiell arbeidsgiver i det andre intervjuet. Hvordan gjør jeg det best uten å sparke meg ut av spillet umiddelbart?

Hmmmn. Først, J, jeg beklager å høre at du har så alvorlige allergier! Jeg er ikke sikker på at det å komme med en liste over krav er den beste måten å gjøre dette på, men jeg er nysgjerrig på å høre hva leserne sier. Hele brevet minner meg litt om den nylige nyhetshistorien om den kvinnelige akademikken som fikk et tilbud som ble avvist fordi hun var for “krevende” i forespørslene hennes mens hun forhandlet. Det er en måte å gjøre det på – gi arbeidsgiveren din en liste over ting du vil ha gitt etter at du har fått tilbudet i hånden og forhandler. Men noen få notater om situasjonen din, som kan se litt ut som en leksjon i hvordan du ikke kan trene for stillingsboliger:
Kjenn dine rettigheter. Det kan være lurt å snakke med en arbeidsadvokat før du selv starter prosessen, slik at du vet hva rettighetene dine går inn i situasjonen. Dette lovområdet er fremdeles i fluks og kan variere fra staten – en føderal domstol i Iowa bare mente at alvorlige allergier kan dekkes under loven om funksjonshemming. Dette vanlige arbeidsavdelingen om funksjonshemmede rettigheter kan også være verdifullt for deg og informere om hvordan du fortsetter. Hvis allergien din er alvorlig nok til at du tror du vil bli dekket under loven, kan du oppføre deg annerledes enn om du, etter å ha undersøkt den, ikke tror du vil bli dekket. Det kan også være lurt å bli kjent med Astma and Allergy Foundation of America.
Ikke bli for “Grabby” tidlig i intervjuprosessen. Du nevner å fortelle den potensielle arbeidsgiveren din i det andre intervjuet ditt om de “grunnleggende forholdene” du trenger. Jeg er redd for at du vil sparke deg ut av spillet med en gang hvis du gjør det. Jeg vil vente til du har et tilbud før du stiller noen krav.

Vurder hva du kan uten å spørre direkte. For eksempel å be om å se stedet der du vil jobbe er en fornuftig forespørsel, og et som vil tillate deg å se om det er planter der, hvor mange mennesker er på plassen med en gang rundt deg, og så videre.
Omformer samtalen i hodet ditt til mye mer fornuftige (og vanlige) forhandlingsemner. For eksempel: Ekstra getaway -tid, ekstra sykedager eller fleksible arbeidsforhold vil alle ta opp ditt andre poeng om at august og september er fryktelig for deg. På den annen side, å be om et “pass” i 1/6. året, vil sannsynligvis ikke tjene deg så godt.
Innse at ikke alt må “avsløres” eller forhandles. Du bemerker at du kan ha problemer Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter med å jobbe etter planen – jeg er nysgjerrig på hvor mange mennesker vil være enige om at du burde røpe det. Når vi har snakket om dette i situasjoner i det siste – for eksempel kvinner som intervjuer mens de er gravide, eller forventer/prøver å bli gravide snart – kan de føle seg forpliktet til å avsløre at de kan være for syke eller utmattet fra graviditeten til å jobbe normalt timer. Den vanlige visdommen som jeg har sett Arsenal FC Skjorter – og jeg vil gi deg – er å se hvordan det går, og takle problemet når det faktisk skjer. Du skyter deg selv i foten hvis du ikke gjør det. For min 0,02 dollar ville jeg trene for fleksible arbeidsforhold og/eller mye mer sykedager eller getaway -dager, men jeg vil holde det nær brystet mitt for hvorfor jeg forhandler.
Endelig: fokus på hva arbeidsgiverne dine faktisk kan gi deg. Det tredje poenget ditt-et duftfritt kontor-kan være veldig vanskelig for en arbeidsgiver å gi. Å be dem om å sirkulere et avdelingsomfattende notat (eller et notat som er målrettet mot gruppen mennesker som jobber i din nærmeste fysiske nærhet), høres ut som en bedre forhandlingsforespørsel i mitt sinn. I kommentarene til innlegget vårtnull

Gaveguide: Stocking Stuffers

2017 OPPDATERING: Vi tror fortsatt dette er noen morsomme strømpe -stuffers, men du kan også ønske å inspisere de siste gavekonseptene våre for fagfolk. Telefonsamtalen meg gal, men jeg liker alltid å gjøre strømpeutstoppere som gjennomtenkte bit gir som kan være hver dag, nesten slitsomme ting – men gjort bedre. For i dag har jeg avrundet noen små gaver som definitivt i form den beskrivelsen. Våre tidligere gaveguider er lenket nedenfor-merk at hver og en har et Pinterest-brett som fremdeles blir oppdatert når vi oppdager flere gode ting: gaver til mødre (inkludert mils så vel som mamma-lignende mentorer); Pinterest Board her.
Gaver til gutta (ektemenn, fedre, brødre, venner osv.); Pinterest Board her.
Gaver til BFF; Pinterest Board her.
Små, personlige tillegg til pengegaver (f.eks. For din assistent); Pinterest Board her.

Kanskje er det bare min Midwestern -oppvekst, men en Atletico Madrid Skjorter strømpe er ikke en strømpe før den har en latterlig størrelse sjokoladesnuse i den. For de av dere som lager sunnere strømper, ser disse honningpinnene fantastiske ut.

Jeg liker alltid en gave med en sans for humor. Disse fornærmelsesbandagene ser ut som den perfekte strømpe -stukkeren – de er sannsynligvis ikke den typen ting du vil kjøpe for deg selv, men de vil bringe et smil til avtalen din når du krever en bandaid. Langs disse linjene: ThinkGeek har litt baconsåpe, så vel som løken leverer alltid med krus så vel som mer.
Jeg har vært tilhenger av Business Minimus i mange år nå-de tilbyr mini, reisesikker versjoner for alle typer ting, fra salatdressinger til solkremer. De kan være en utmerket metode for å lagerføre noens reisepose – eller noens skrivebordsskuff. De har til og med et gavesett med prøver av fettfrie bandasjer. Nok et flott område for å oppdage miniversjoner: World Market (hvor jeg alltid tonn på den eneste porsjonen Nutella).

De ble kalt frisyren på dagen min, men de er Ba-ack … som innpakning for å hjelpe perfekt en toppknute. De varierer i kostnad fra $ 6 til $ 12, i tillegg til at jeg tror de vil være perfekte for … vel, den personen som fremdeles trenger hjelp med toppknuten. Likeledes morsom: Besøkende foretrakk spinnpinner.
Du forstår nøyaktig hvordan når du går inn i sengen, så vel som utover du vil kjøpe alle de flotte kjøkkenområdene, så vel som må stoppe deg selv siden du krever å fokusere i tillegg til å få den ene tingen du gikk inn der for som som som Vel som ikke bli sugd inn i virvelen til glade silikonspatler eller hva ikke? Jeg har en tendens til å gå til BB&B i tillegg til å kjøpe alt det flotte til mamma’s strømpe. Disse flotte spatulene er fra Amazon, men jeg lurer på spøkelsesstemningen.
Endelig: Noen Club Tijuana Skjorter ganger krever du virkelig slitsomme ting, men A) forstår ikke at produktet eksisterer eller B) ikke vil bruke pengene på det selv. For eksempel: disse flotte hælerstatningshettene ser perfekte ut for stilettavhengig i livet ditt; Denne Hunter Boot Radiate Svamp ser utmerket ut for Rainboot -fanatikken.

Har du kjøpt noen morsomme strømpeutstoppere Qatars herrelandslag i fotball Skjorter å tilby i år? Hva er det aller beste (eller morsomste, eller merkeligste) du har oppdaget i strømpen din gjennom årene? Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates Program, et tilknyttet markedsføringsprogram designet for å gi et middel for oss å gjøre kostnader ved å koble til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder.

Kaffeferie: Bronse Carrie Stacking Shoe Shelf

Det er mange valg for skobhyller, men noe med dette minner meg om den jeg hadde under skrivebordet mitt i mange år på lovgivningsfirmaet. Vi hadde store, dekket L-formede pulter, i tillegg til at jeg hovedsakelig brukte arbeidstiden min på å håndtere enten sidelengs eller på hjørnet av L-så da jeg oppdaget skohyller på salg en dag i en tilfeldig rabattrentebutikk på 14th Street, Jeg bestemte meg for at de ville være perfekte å gå på innvendig gulv på skrivebordet mitt. Hvis du har mange par sko som er online på kontoret, foreslår jeg ekstremt denne teknikken over sko-i-filmet-teknikken (som jeg på samme måte har brukt). Dette ser fint ut, trenger ingen verktøy for montering, så vel som den er stabile hvis du har mye sko (eller mer plass). De blir tilbudt to til et sett, merket fra $ 30 til $ 22 (med gratis frakt på alle Umbra -produkter med 10/18). Lesere, nøyaktig hvordan lagrer du skoene dine på kontoret? Umbra Bronze Carrie Stacking Shoe Shelf
Denne publiseringen inneholder tilknyttede lenker, så vel som Corporette® kan gjøre provisjoner for kjøp gjort med lenker i dette innlegget. For mer informasjon, se her. Sa takk til deg så mye for din støtte!
Vi er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet markedsføringsprogram designet for å gi et middel for oss å lage kostnader ved å koble til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder.
Salg av arbeidstøy for 9.23.22 (våre favoritter med fet skrift!):
Ann Taylor – 30% avslag på kjøpet ditt (eksklusjoner gjelder).
Amour Vert-Salgssalg, så mye som 50% avslag (flott for silkebluser samt miljøvennlige klær).
Banana Republic-Halvårlige gode venner og husholdningsarrangement, 40% avslag på fullprisskjøp!
Banana Republic Factory-Halvårlige gode venner og husholdningsarrangement, 50% avslag på kjøp!
J.Crew – Ytterligere 30% avslag på salgsstiler
J.Crew Factory – Så mye som 50% avslag på alt; alle denim $ 49,95; Ytterligere 15% avslag på topper, skjorter og sko
Loft – 50% avslag på hva som helst så vel som gratis frakt!
M.M. Lafleur – spar så mye som 80%
Neiman Marcus – Siste telefonsalg, så mye som 75% avslag!
Nordstrom – Summer Salg er på! Spar så mye som 60% med 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så mye som 70% avslag!
Victoria’s Trick-Spar 40-70% på 1000-tallet av salgsstiler

Annet salg av merknad:
Buffy – så mye som 35% av sengetøyet
Fallskjerm-Spar så mye som 40% avslag på siste sjanseartikler

Noen av de siste innleggene våre her på Corporette …
12 enkle oppdateringer for kontoret

Enkle metoder å huske på å ta medisinene dine

Hva du skal kjøpe for jobb på Ann Taylor

Hva er dine foretrukne TV -serier for inspirasjon av arbeidstøy?

Flotte Apple -snarveier for å hjelpe deg på jobben