Stripet Blazer + Major Sale Alert!

Jun 6, 2022 Uncategorized

< >

Mine venner, butikkbopen går stort salg er på så vel som det er nooooo -vits. Med varm værforhold i horisonten, er det nå på tide å fylle opp alle fjærstykkene som nettopp har truffet butikker, så vel som er full pris andre steder. Enten det er å knagge et investeringsstykke eller to (som denne sikleverdige blazeren) som aldri blir i salg, eller noen daglige grunnleggende forhold som disse perfekte hvite slouches eller disse flotte koniske buksene, vil du ønske å dra nytte av disse rabattene. Vend med de beste salgsplukkene mine nedenfor:

Forrige vare

1 av 25

Neste vare

Som flaks ville ha det, er denne tradisjonelle stripete tøy og beinblazer inkludert i salget! Med klut og bein, forstår du at du får førsteklasses kvalitet så vel som i en tidløs stripe så vel som nydelig snitt, vil denne sugeren være en bærebjelke i garderoben min i mange år så vel som år. Jeg har også fått øye på denne klut- og beinjakken, så vel som jeg absolutt trekker aktiveringen på en rekke andre stykker med disse diskonteringsprisene som for tiden er i spill. Unødvendig å si at når dette salget kommer årlig, går jeg inn i full hoarder -modus. Et ord til de kloke – de fineste produktene tilbyr absolutt alltid ut under dette salget, så mens det kjører i et par dager, er det virkelig fineste å hage favorittene dine i dag.

Jeg har nylig knagget denne sideregenseren fra nytt foretrukket merke, Willow & Clay, i tillegg til at jeg ikke kan bli tilstrekkelig (jeg har også fått denne sjarmerende toppen). De har mange nydelige brikker til utrolig budsjettvennlige kostnader (du kan inspisere noen mye mer skjønnheter her). Grosgrain Ribbon Ties gir rente for denne essensielle genseren, så vel som på en eller annen måte fungerer det også med denne tjenesten avslappet utseende som det gjør med Cut-Off Jean Shorts på en solskinnsdag. For de av dere som spør, har jeg denne nakne kamisolen under for litt ekstra beskyttelse på en hektisk dag full av servicemøter.

Blazer: Tøy og bein | Genser: c/o Willow & Clay | Jeans: Victoria Beckham (lignende her så vel som her til salgs !!) | Sko: Jimmy Choo (lik her) | ØRINGS: Argento Vivo | Bag: Phillip Lim (elsker dette så vel som denne)

<>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *