Hemmelige liv av kjoler, nr. 2

May 8, 2022 category

Hun var alene i hotellets bar, så vel som hun røyker, ingen av hvilke jeg tror hun noensinne har gjort før. Hun røyker ikke alene, så vel som hun ikke satt på hotellbarer. så vel som hun drukket også. Røyker uten sigarettholder, røyker baren sigaretter så vel som ikke hennes egen, drikker rett gin så vel som ikke Martinis. Hennes sølv minaudire var åpen i fanget hennes, så vel som hun fortsatte å ta en titt på papirskrapet som stakk ut av det. Det sa “Ambassador Hotel, 7:30.”

Det var 7:35 nå.

Fra hvor vi var, kan vi se inngangen til hotellet, så vel som hun ikke tok øynene fra det. Likevel så jeg ham først, så vel som da visste jeg hvorfor vi var der, alene.

Fem skritt, hennes hæler slår seg vanskelig på gulvet. Drikken i ansiktet hans, etterfulgt av glasset knuste på gulvet.

“Ikke kom huset i kveld,” sa hun. Han så grønn. “Jeg endrer låsene. Advokatene vil ringe deg om morgenen.” En titt på floozy på armen – definitivt en floozy, i en lamékjole, så vel som en dårlig bølge. “Han har ingen type penger, du vet. Det er alt mitt. Dårlig flaks for deg.”

Bartenderen hadde sin veske så vel som et sympatisk utseende. “Den siste drikken var på huset,” sa han, så vel som hun nesten smilte.

Føreren ventet. Han lot seg stolte på at hun ikke gråt. “Hjem, Ma’am?”

Da vi kom hjem, tok huspiken meg fra henne, så vel som jeg ble børstet så vel som luftet, siden jeg luktet veldig av røyk.

Dele denne:
Twitter.
Facebook.

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Hemmelige liv til kjoler # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Hemmelige liv til kjoler vol. 7August 30, 2006 med 35 kommentarer
Secret Lives of Dresses # 15October 10, 2009 Med 32 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *