De beste vinterbeleggene på en budsjettplan

Oct 23, 2021 Uncategorized

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Når det er på tide å pakke opp, er det enkelt å bli kjedelig med det samme gamle, samme gamle yttertøy, så vi legger sammen en liste over de øverste vinterjakkemerkene på et budsjett.

Det er noen få ting å huske på når du kjøper for en vinterjakke.

En halvveis anstendig vinterjakke vil koste over $ 40. Vi har prøvd de ekstreme budsjettplanmerkene (og omgjort til en walking lintmagnet), men det er nesten umulig å oppdage en vinterjakke som varer mer enn en måned for mindre enn $ 40 (det handler om utgiften per slitasje, folk) .
Tenk på hva du skal ha på seg under den. For en formell begivenhet over en kjole, kan du kjøpe form-passende stiler som vil overflate av utseendet. For dag i dag vil du kanskje si opp for å imøtekomme store gensere.
Velg et materiale som vil fungere med været. Du kan se etter ull for kjøligere klima så vel som corduroy for varmere dager.
For passform, sørg for at skuldrene er komfortable og romslige nok. Det er mye lettere å hemme ermene, så vel som å ta i midjen.
Ikke unnlater å huske om tilbehør som hansker, skjerf, så vel som hatter, som kan jazz opp et grunnleggende stykke yttertøy, så vel som å holde deg varmere.

Beste vinterjakker på et budsjett

Mote-fremover: ASOS

Asos faux pelsjakke, $ 122.22 på ASOS

Hvis du handler om trender, har ASOS de mest gaveformede former til ganske lave priser. Fra $ 100, vil du oppdage strøk i røde, kameler, blues samt plaid i herreklær-inspirerte slouchy kjøretøy jakker samt runway-inspirerte mod samt ovoidformer.

Bedrift: Spiegel

Cashmere-Blend Swing Coat var $ 169, nå $ 129 på Spiegel

Spiegel har strøk med et snev av avansert panache som vil blande rett inn med en garderobe av blyantskjørt samt bukser. Sjekk ut den ekstremt “Jackie O.” Swing Coat med tre-kvartal ermer, sammen med klassikere som en grunnleggende ullfrakk ($ 99) som aldri går ut av stil.

Uformelt: Apt. 9.

Apt. 9 Solid Peacoat var $ 150, nå $ 89,99 på Kohl

Vi elsker peacoats siden de kan bli slitt kledd opp (over, si en enkel skjede kjole) eller slitt tilfeldig med et par jeans. Kohls apt. 9 merkevare har en utmerket samling av peacoater i en rekke stilarter samt farger (som er flott, siden vi alle handler om farge i år).

Fest: Gjett

A-Line Leopard Faux pelsjakke, $ 178 (det vil gå på salg snart) på gjetning

Ingenting sier moro som en faux-pels leopardjakke, så vel som mens ovennevnte jakke er super dyrt ($ 178 er like mye for en leopard-print-jakke), det er en ting vi forstår for sikker-denne frakken vil gå på salg (og så videre). Så hold øye med denne frakken, så vel som andre strøk fra gjetning, som “låner” tungt fra høyere-end merker som Dolce & Gabbana.

Arbeid: BB Dakota, Revolve Klarer samt Zappos

Bb dakota full lengde “dedrick” frakk, $ 145, på dakota kollektiv

BB Dakota “Josie” Coat, $ 130 på Dakota Collektive

Vi skjønte at BB Dakota handlet om rask måte, så bilde vår overraskelse for å finne et sjarmerende utvalg av strøk som er fabelaktig, avansert, så vel som alle under $ 145, selv en full lengde dobbeltbrystet tradisjonell ullfrakk.

Uformelt: Old Navy

Shiny Frost-Free Vest, $ 29.94 på Old Navy

Women’s Double-breasted Coat, $ 89.94 på Old Navy

Du kan alltid stole på Old Navy for stilige alternativer til virkelig rimelige priser (stort sett det laveste for kvaliteten). Vi er store fans av deres fargerike linje med uformelle, daglige strøk, samt merkevarens kjempebra linje med sportswear-inspirert yttertøy (som forestillingen fleece).

Praktisk: London tåke

London tåke single-breasted ull frakk så vel som signatur plaid skjerf var $ 275, nå $ 119 på London tåke

Kjent for trench-strøk, London Tog’s Line of Wool Coats er praktiske, enkle strøk som holder deg varm så vel som tørr. Dette er ikke merkevaren å handle for stil (det ville være H & M eller Asos), men hvis du trenger en tur til vinterjakke for å få deg med alle slags værforholdsdrama, så er dette ditt merke.

Trendy: H & M

Frakk, $ 69,95 på H & M

Ingen gjør på trendmote (og vinterjakker) som H & M. På Trend-strøket, som er oversatt fra high-end merker (spesielt marni), er ekstremt rimelig (de fleste er under $ 100), og hvis du kan oppdage dem, gå opp til en størrelse 16.

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *