Jennifer Lopez: Stil Dekonstruert

Nov 22, 2021 category

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Fra Fly Girl to American Sweetheart har Jennifer Lopez vokst til en sultry stil maven. Sangeren, skuespillerinnen og Mogul er kjent for lading garderobeskap med sin sexy latina flair, og at signatur krydder har gått på for å fange sartorial hjertet av millioner. Ung, gammel, atletisk, svingete – hver kvinne har lyst etter en J.Lo-utseende eller tre.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

Enten det er Jenny fra blokken i uformell ombyutstyr eller full på Glamazon på den røde løperen, trippel-trusselen uendelig-trussel Diva Traipses Tinsel Town i inspirasjon fra Bronx, Miami og mye mer som vi ikke kan vente på Kopier for en rød-varm sommer og utover.

Jennifer Lopez stil dekonstruert

Silhouettene

Aldri en å sjenert bort fra å stikke litt hud, vi vet alle at Jennifer elsker en lav hals og en høy hemlinje. Maxi kjoler med dype vs, lår høye slisser og flytende stoffer er en favoritt. Når hun går kort, går hun ekte kort i stramme og sleeved mini kjoler i det glitrende utvalget. Korte rompers og full lengde jumpsuits har lenge vært et varemerke utseende for denne bootylicious babe. Uansett når formen på plagget, handler det om balansen.

Tekstilene

J.LOs utseende er laget for kvinner som elsker å gå over-the-top. Sequins, silke og cavalli-esque-utskrifter er en gitt, og hva som gjør mange av kjoler og parti kjoler hun dons i fullmakt. Hvis det ikke handlet om et forførende kutt, kan det være om et glitrende stoff eller villmønster – men mye mer enn sannsynlig, det er begge. Twinkling Embellishments, Fierce Cheetah Designs og Chiffon Peek-A-Boo-detaljer er alle viktige for å kanalisere din indre Jennifer.

Paletten

Når levende og safari-inspirerte utskrifter bare ikke vil gjøre, hold deg til hennes hudfarge-smigrende palett av lyse hvite, nøytrale nudder og kremaktig fargepopper i havskum eller sherbet oransje. Ideell for å overføre stjernens titt på mye mer polerte miljøer (les: arbeid) Disse nyansene bærer all sin standout-stil uten de rase kuttene hun er kjent for. Å jobbe Hollywood-kvaliteten tilbake i komme en natt ute på byen, nå for et metallisk lagringsstykke.

Tilbehøret

Som enhver gal i showbransjen, skjuler Jennifer sitt nydelige blikk med et par overdimensjonerte nyanser. En begeistring til noe ensemble, et par prestisjefylte briller tilbyr øyeblikkelig allure, mysterium og mer. På dager hvor låsene dine ikke er helt så silkeaktig som J.Lo eller du vet, har du ikke en personlig frisør på hånden, ser mot en annen av hennes kobling tilbehør: disketthatten. Full av vintage flair og laget for sommeren lovin ‘, denne avslappet favoritt nyanser mens styling.

Vennligst legg igjen dette feltet EmptyGet Budget Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *