Best Mascaras på et budsjett plan

Dec 12, 2021 category

Del

kvitring

Pin

Reddit.

Lomme

Noen av oss har fantastisk hår. Noen av oss har fantastiske tall. Min supermakt er mine ultra-lange øyevipper, så jeg har vært besatt med mascara for ganske lang tid. Når det er sagt, jeg har prøvd nesten hvert eneste produkt under månen. Når du velger mascara, er det praktisk å tenke på hva du vil øyevippene dine skal se ut. Jeg velger ultra-tykk mascara, mens mange av mine venner bare vil ha litt lengde.

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Se vår personvernpolicy.

For å oppnå best mulig utseende, foreslår jeg å sette primer på før du påfører mascara. Primer trenger ikke å være dyrt. Jeg har ikke merket noen form for forskjell mellom primer fra et apotek samt primer fra høyere-end makeup selskaper. Tilsvarende er det sjelden en forskjell mellom $ 10 mascara samt $ 30 mascara. Så, jeg har samlet våre topp mascara plukker på et budsjett. Alle disse produktene har enten vært omtalt på vår side før, rangert ekstremt på drugstore.com eller benyttes av meg personlig.

Beste Mascara på et budsjett

1. Maybelline utmerket Lash Vaskbart Mascara, ekstremt BlackPrice: $ 4.99

Hvorfor det er kjempebra: mest sannsynlig den mest gjenkjennelige mascara, er Maybelline utmerket Lash en gammel favoritt. Det er billig, så det er utmerket for å holde en i vesken, samt ett i skrivebordet på jobben. Et pluss er at det er hypoallergenic for de av oss med følsomme øyne.

Her finner du det: $ 4.99 på Drugstore.com

2. JK Jemma Kidd Ultra Plush Mascara (Med Bonus I-tech Glitter liner)

Hvorfor det er kjempebra: Tror ikke du elsker det når Target bringer i high-end designere? Dette er ikke bare gode mascara, men for $ 10 du også få glitter eyeliner. Det er kjent for å forlenge samt fortykkelse samt har en god kompakt sak.

Her finner du det: $ 9.99 på Target

3. L’Oreal Voluminøs opprinnelige volum bygge Mascara

Hvorfor det er kjempebra: Dette er den mascaraen jeg bruker hver dag. Det er alltid billig, så vel som du kan vanligvis oppdage kuponger for det (og vi elsker kuponger). Dette mascara gjør øyevippene virkelig, virkelig tykke. Den tørker også raskt, noe som minimerer flekker.

Her finner du det: $ 7.49 på din lokale medisinering butikk eller Drugstore.com

4. Sephora Collection Triple handling Mascara

Hvorfor det er kjempebra: Denne mascaraen er sannheten, så da vi oppdaget at det var på salg (please, please ikke avslutte det, Sephora), visste vi at vi måtte funksjon det. Dette produktet gjør underverker på vippene, både strekker samt plumping dem på nøyaktig samme tid. Den har en god børste som virkelig skiller vippene for å gi en full-øyne.

Her finner du det: på salg for $ 3 på Sephora

5. Rimmel Lycra Lash Extender

Hvorfor det er kjempebra: Laget med Lycra, hjelper dette mascara deg å oppnå den buede formen på øyevipper som du kan være ute etter. Det er også spesielt for sensitive øyne samt komme i kontakt med brukerne.

Her finner du det: $ 7.49 på Drugstore.com

Vennligst forlat dette feltet EmptyGet Budget Plan Fashionista i innboksen din!
E-post *

Sjekk innboksen eller spam-mappen din for å bekrefte abonnementet ditt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *